Domiliuk parašė:
Gimdžiau prieš metus, pempersu pokas ir dėžutę, o toje dėžutėje daug visokių lankstinukų, mėginuku 😄
Gimdžiau sekmadieni, tai pirmasieni irgi gavom pampiu bloka ir dezute su lankstinukais😅
Domiliuk parašė:
Gimdžiau prieš metus, pempersu pokas ir dėžutę, o toje dėžutėje daug visokių lankstinukų, mėginuku 😄
Gimdžiau sekmadieni, tai pirmasieni irgi gavom pampiu bloka ir dezute su lankstinukais😅
First_time parašė:
Aš ir sekmadienį gimdžiau 😊
Rosy parašė:
Draugei pamiršo duot, tai nuėjo ir išsireikalavopampersų tik neturėjo jau. Ji ėmė mokamą palatą, o jie sako "dalinam naujagimių skyriuje". Ją pamiršo…
Gimdžiau gegužės mėn, jokių pampersų nedavė, tik meginuku
dololita parašė:
Priminkit prašau ka i gimdykla pasiimt? Ar dar vis ligonines rubeliais rengia ar savo? Kaip mamoms?
Mamoms duoda gimdymo marškinius, naujagimį rengia ligoninės rūbais. Reikia tik turėti pampį ir vilnones kojinytes. O sau tapkes, vandens, pagal poreikį plaukų gumelę, lupų balzamą.
dololita parašė:
Priminkit prašau ka i gimdykla pasiimt? Ar dar vis ligonines rubeliais rengia ar savo? Kaip mamoms?
Dar papildysiu sąrašą viršuje tai turėkit sau pora sauskelnių-kelnaičių. Kodėl sakau pora tai, nes pwz man, vandenys nubėgo gimdykloje todel vieną sunaudojau vandenims, po to dar vieną kraujavimui kol gulėjau gimdykloje ir dar vieną švarų išeinant.
Kamile88 parašė:
Mamoms duoda gimdymo marškinius, naujagimį rengia ligoninės rūbais. Reikia tik turėti pampį ir vilnones kojinytes. O sau tapkes, vandens, pagal poreikį plaukų gumel…
RobertaSs parašė:
Dar papildysiu sąrašą viršuje tai turėkit sau pora sauskelnių-kelnaičių. Kodėl sakau pora tai, nes pwz man, vandenys nubėgo gimdykloje todel vieną sunaudojau vanden…
Dėkui. Taip isidėjau kelis pampersus sau i gimdykla ir vienkartines kelnaites su iklotais i palata. Tik va buvo neaisku del rubeliu ar pasikeite kas per 6 metus 😄
Avyte21 Agnė parašė:
Gimdžiau gegužės mėn, jokių pampersų nedavė, tik meginuku
Gimdžiau liepos pabaigoje, pampersų davė
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai