2019.05.19 22:41 (prieš 6 m.)
shypsenyte parašė:
As deja nusivyliau siais gimdymo namais,bet manau tiesiog patekau i ta maza procenta,kuriam nepasiseke. Pirmiausia tai nors jie palanki naujagimiui ligonine ir per …
Nesijauskit vienisa, repliku girdejau ir as neva guliu kaip ponia papludimy su epiduru (nesvarbu, kad baigesi jo veikimas) ir rekiu. Buvo labai nemalonu tai girdet, skausmui as labai pakanti, kadangi po cezario pirma nakti is renimacijos perkelta i palata ismiegojau be nuskausminamuju. Is ryto atejo duot velniu, kodel vaistu neprasiau suleisti, bet man tikrai pakenciamai naktis praejo. Bet jie negalejo patiket. O po gimdymo prieziura ir man labai patiko, tikrai buvo daug jaunu ir maloniu akuseriu, be galo rupestingu. Bet buvo ir tokiu kur vakare pirma karta pakilau nueit i wc per visa diena nuo lovos ir rado mane ne prie vaiko, pareiske ko cia vaikstau po palata ir nemaitinu. Nu tai sorry... turbut ir as i ta maza procentuka nelabai sekminga papuoliau
Tiesa, sesele budinti renimacijoje paryciais irgi ne itin maloni buvo, kadangi mes kelios gulejom po operaciju ir is ryto prasem nuskausminamuju, tai ji sake “ reikes nusipelnyti” laukem kol visom ismaigys pilvus ir perris tik tuomet gavom visos nuskausminamuju, kurie nelabai ir suveike visoms. Veliau anestioziologes paprasem paskyre stipresniu, tai visoms nusvito
is ryto pasikeite pamaina, tai budincioji renimacijoje buvo dirbanti ir krikscioniskuose namuose, tai ji buvo tikras angelas 🙏🏻 Maloni, paslaugi, rupestinga ❤️
O apie atvykima ir priemima gal geriau nepasakosiu, kokia replika man pasake 😂 tiek to nebegasdinsiu zmoniu, nes ir pati truputi apakus buvau.