Inva parašė:
O atvykus pries ieinant bachilus dejotes? Ten automatukas yra, kad nusipirkti😊
As vyrui buvau paemus persiauti tapkes,jei butu neturejes,tada butu reikeje detis. Persirengem priemiko gabinete ir i gimdykla jau su tapkem abu ejom
Inva parašė:
O atvykus pries ieinant bachilus dejotes? Ten automatukas yra, kad nusipirkti😊
As vyrui buvau paemus persiauti tapkes,jei butu neturejes,tada butu reikeje detis. Persirengem priemiko gabinete ir i gimdykla jau su tapkem abu ejom
shypsenyte parašė:
As vyrui buvau paemus persiauti tapkes,jei butu neturejes,tada butu reikeje detis. Persirengem priemiko gabinete ir i gimdykla jau su tapkem abu ejom![]()
Aciu, tapkes isidejom😁👍
Inva parašė:
Aciu, tapkes isidejom😁👍
Tik geriau gumines jei turit. Per paskaiteles sake,kad jei issikruvintu ar ka,tai ale nuplovei ir vel gerai,bet mum tai nieks ten nesipurvino,as isvis basa buvau
shypsenyte parašė:
Tik geriau gumines jei turit. Per paskaiteles sake,kad jei issikruvintu ar ka,tai ale nuplovei ir vel gerai,bet mum tai nieks ten nesipurvino,as isvis basa buvau![]()
Aciu uz patarima😁 mum pirmas gimdymas bus, tai viskas nauja😅 jauciuosi tokia zalia, tik panikuot reikia nepradet ir kaip nors😅
Inva parašė:
Aciu uz patarima😁 mum pirmas gimdymas bus, tai viskas nauja😅 jauciuosi tokia zalia, tik panikuot reikia nepradet ir kaip nors😅
Viskas bus gerai,man irgi pirmas buvo
baimiu daug visokiu,bet dabar galiu drasiai pasakyti,kad tas baimes tik mes pacios ir susikuriam,buvo viskas ko labiausiai bijojau,bet is tikruju nebuvo taip baisu kaip isivaizdavau
shypsenyte parašė:
Viskas bus gerai,man irgi pirmas buvobaimiu daug visokiu,bet dabar galiu drasiai pasakyti,kad tas baimes tik mes pacios ir susikuriam,buvo viskas ko labiausiai …
Ar naturaliai pagimdet? Man kazkaip atrodo stresas tas kol nuvaziuot ir kol ten patikrins, suprantu, kad zmones ten kiaura para budi, bet atrodo o jei nesuprasiu kur tikras alarmas o kur ne😅
Breathe In parašė:
Antroj ligoninėj labai skubina procesus. Pirmą gimdžiau ten, dabar galvoju apie Mazylį arba Krikščioniškuosius.
Kaip tai skubina?Papasakokit placiau
Inva parašė:
Ar naturaliai pagimdet? Man kazkaip atrodo stresas tas kol nuvaziuot ir kol ten patikrins, suprantu, kad zmones ten kiaura para budi, bet atrodo o jei nesuprasiu ku…
Taip,pagimdziau pati. Priime ten labai greitai,gal pora min tik palaukem
o sitos baimes,kad nesuprasiu ir kaip ten viskas bus,tai turbūt visom pirmakartem buna. Tikrai pajausit,kad laikas vaziuoti
mes cia ne visai i tema,jei labai baisu ir norit pasikalbeti,galit i az man parasyti
Saisai parašė:
Gal ir kvailas klausimas, bet jeigu saremiu metu nori i vonia, reikia buti su maudymuku, ar nuogai? I gimdykla reikia tada ir ranksluosti atsinesti?
Nuoga buvau, rankšluoščio neturėjau lyg 🤔
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai