Sarune27 parašė:
Gal yra kokių knygų, kurias būtų verta skaityti auginant pametinukais🤔 apie jų auklėjimą ir viskas kas padėtų susitaikyt
Man sia labai rekomendavo, bet as dar nepradejau skaityti,tai neturiu ka pakomentuoti
Sarune27 parašė:
Gal yra kokių knygų, kurias būtų verta skaityti auginant pametinukais🤔 apie jų auklėjimą ir viskas kas padėtų susitaikyt
Man sia labai rekomendavo, bet as dar nepradejau skaityti,tai neturiu ka pakomentuoti
Bello parašė:
Man sia labai rekomendavo, bet as dar nepradejau skaityti,tai neturiu ka pakomentuoti![]()
asmeniskai man ji pasirode tokia labiau pries antraji nestumatinkama. o ne auginant.
Allana parašė:
asmeniskai man ji pasirode tokia labiau pries antraji nestumatinkama. o ne auginant.
Gali buti, pati tikrai neskaiciau. Dar labai rekomendavo "Mano vaikai nesipyksta". Irgi tik girdejusi, bet neskaiciau
Sarune27 parašė:
,,susitaikyti,, turite omenyje vaikams ar sau?😊
Sarune27 parašė:
Gali perskaityti 100knygu vistiek nebus taip kaip buvo tam ar anam.vaikai skirtingi lengva nebus net su paciais geriausiais vaikais.terp mano 1,4m.didelio pavydo nebuvo.kai gime sese..buvo visko pesesi .kovojo uz savo vieta teises.reikejo vienodu žaislu.puodeliu.lekstuciu.buvo laikas kai norejo buti kuo geresni.mylejo viens kita .gyne vienijosi pries mane jei ko neleisdavau.buvo graziu ir baisiu akimirku.bet uz nieka as nekeisciau to laiko kai jie augo.greit uzaugs ir pasimirs tie naktiniai kelimaisi.pampersai.chaosai .o dabar linksmoji dalis mamytes.kudikeliai augantys tai ziedeliai palyginus su dviem ar daugiau paagliu.kai pesasi maziukai ugnele legva uzgesinti.o dvi hormonu audros jau išsukis.lieku kalta ir namuose kalbanciu nebera.bet tai nereiskia.kad jum irgi taip bus.tai va duosiu patarima.nereikia tu knygu skaityti.nes jei visos savo patirtis surasytune jau reiketu tomu knygas isleisti.mamos sirdis viska paskakys kas tinka jusu maziukam jusu seimai.sekmes ir kantrybes auginant.svarbu augtu sveiki.
Bello parašė:
Gali buti, pati tikrai neskaiciau. Dar labai rekomendavo "Mano vaikai nesipyksta". Irgi tik girdejusi, bet neskaiciau
Labai gera knyga. Daug išmokau. Rekomenduoji.
Sveikos! As su klausimu! Ar kuri naudojote ar naudojate pametinuku vezima? Ar reikia? Gyvenam kolks daugiabuty, greiciausiai, kd viena pati su tuo vezimu neissieioglinsiu is namu su 2 vaikais? O jeigu eisim kartu su vyru, gal geriau 2 vezimai? Padekit, nenorim bereikalingo griozdo pirkt
MMMiracle parašė:
Sveikos! As su klausimu! Ar kuri naudojote ar naudojate pametinuku vezima? Ar reikia? Gyvenam kolks daugiabuty, greiciausiai, kd viena pati su tuo vezimu neissieiog…
Jei daugiabutyje ir viena, tai sakyčiau pasivaikščiot su nešiokle/vaikjuoste ir su viengubu vežimu patogiau. Turiu viską ir dvigubą vežimą, ir du viengubus ir nešiokle, bet gyvename name ir pati vairuoju 😉
MMMiracle parašė:
Sveikos! As su klausimu! Ar kuri naudojote ar naudojate pametinuku vezima? Ar reikia? Gyvenam kolks daugiabuty, greiciausiai, kd viena pati su tuo vezimu neissieiog…
Aš ilgai svarsciau ką daryt 🙈 bet likau ties nešiokle ir vežimu, sprendimu dabar patenkinta. Pirmas sėdi vežime, antras nesioklej. Bandžiau variantą kai antras vežime, o pirmas eina arba ant pakojuko, tai vargų vargas, nespejau gaudyt pirmo, o antras nesupamas nepatenkintas buvo. Šiai dienai morališkai pasiruošus išeinu su abiem viena I lauką, gyvenam daugiabuti