2021.08.27 16:00 (prieš 4 m.)
Tai kad kudikis priprates buvo pilve klausytis kaip seses klykia. Tai nieko nepasikeite, miega sau ramiai, kol sese laksto ir saukia aplinkui 🤣 Jam greiciausiai butu keista miegoti, jei butu visiska tyla.
Kazkur esu skaiciusi, kad dienos ir nakties miegas turi skirtis. T.y. nakti turi buti tylu, ramu. O diena kudikis gali miegoti prie pasaliniu garsu.
Na kol dar laukiausi paciame gale bandziau aiskinti dukroms, kad greitai gims berniukas, ju brolis. Metu ir keliu menesiu dukra nieko visai nesuprato. 2,5 metu dukra kazka suprato, bet isivaizdavo, kad gims toks pat antras jos pusbrolis Emilis (kuriam apie 2 metus buvo). O va vyriausia 4 metu dukra viska suprato, kad mano pilve gyvena berniukas, kurio dar nepazistame.
Gimus sunui, seses labai nori ji ant ranku laikyti. Vyriausia kaip ir tvarkoj, laiko. Vidurine dukra atrodo nori palaikyti, bet matosi labai stresuoja, kai brolis ant ranku jai pradeda verkti. O va su mazyle sudetingiau. Rodo broliui ausis, akis, nosi ir panasiai. Galima isivaizduoti, kad kudikiui nepatinka, kai jam akis bando iskrapstyti.
Viena karta pamirsau prisegti kudiki supynese (juk nei vartosi nei ka) ir nuejau vyresneliams papjaustyti obuoliu. Jaunele broli istrauke is supyniu ir laikydama uz galvos bande ant koju pastatyti 🙈 man dar dabar prisiminus nupurto is siaubo, kai pamaciau ta vaizda ir pagalvojau, jog pasmauge. Dabar, kai kur nors einu, kudiki nesuosi su savim arba prisegu prie supyniu arba kedes, kurios negalima pakelti ar nuversti.