Patiekalai iš mėsos (ne tik kiaulienos)

Komentuoti
  1. 2016.01.19 10:07 (prieš 3 m.)

    Žinau, kad yra labai populiari tema apie maisto gaminimą, tačiau ten labai daug pyragų, tortų receptų, o mėsytės gaminimo reikalai ir užsimeta. Tai ir pagalvojau, kad gal atsiras norinčių dalintis mėsiškais receptais. Labai smagu būtų sulaukti ne tik tradicinės kiaulaitės ar vištukės receptų, bet ir ėriuko, žąsytės, antytės ir kitų...

  2. 2016.01.19 10:08 (prieš 3 m.)

    Vakar dariau avienos troškinį paprastuoju būdu apkepinau avieną ir sumečiau troškintis su daržovėm. Ir svarbiausia - mairūnas!

  3. 2016.01.19 10:27 (prieš 3 m.)

    I temos pavadinima dar prideciau zodzius skliausteliuose ( ir ne tik kiaulienos )

    Kibinai su aviena labai skanu

  4. 2016.01.19 10:32 (prieš 3 m.)

    Jolanta37 parašė:
    I temos pavadinima dar prideciau zodzius skliausteliuose ( ir ne tik kiaulienos )

    Kibinų tešlą moku pasidaryti, o avienos įdaro nesu dariusi. Gal yra koks slaptas ingredientas?

  5. 2016.01.19 10:42 (prieš 3 m.)

    amiunte parašė:
    Kibinų tešlą moku pasidaryti, o avienos įdaro nesu dariusi. Gal yra koks slaptas ingredientas?

    As tai daug visokiu zoleliu dedu - krapai, mairunas ( nepadaugink ), petrazoles, galima kmynu ideti, cesnakai... Dar galima kazkiek palaikyti vandenyje su actu ir lauro lapais - kazkiek pasinaikina tas toks specifinis kvapas Bet jis man netrukdo - svarbu valgyti karstus, o ne saltus

  6. 2016.01.19 10:42 (prieš 3 m.)

    amiunte parašė:
    nerandu, kaip pakoreguoti pavadinimą

    Na, irgi nezinau, kaip pakoreguot... Bet, jeigu ner kaip, tai ir toks pavad.tinka

  7. 2016.01.19 11:06 (prieš 3 m.)

    Jolanta37 parašė:
    As tai daug visokiu zoleliu dedu - krapai, mairunas ( nepadaugink ), petrazoles, galima kmynu ideti, cesnakai... Dar galima kazkiek palaikyti vandenyje su actu ir l…

    oi ne, nenaikinu avienos kvapiuko, dėl jo man ir patinka ta mėsa.

  8. 2016.01.19 11:52 (prieš 3 m.)

    Tokia tema apie patiekalus iš mėsos jau yra sukurta. Tik ten jau seniai niekas nebebendrauja..
    Manau, kad tokios atskiros temos anksčiau ar vėliau vistiek susiveda į temą "Na ir ką skanaus gaminame"..

    1
  9. 2016.01.19 12:11 (prieš 3 m.)

    Tai taip, nesiginčiju, tik tas skanaus iš mėsos. Kaip ir minėjau, kartais skanumynai iš mėsos pasiklysta tarp tortų ir pyragų. O kaip tik ir įdomu, ką skanaus moterys gamina savo šeimynoms iš mėsukės.

    1
  10. 2016.01.19 14:54 (prieš 3 m.)

    Sveikos. Gal galetumete pasidalinti patarimais, kaip apkepti teisngai mesa keptuveje, man nuolat paleidzia sultis ir ji visada troskinasi. Niekada nesigauna apkepti. Dekoju.

Žinutės parašytos:

Naujas komentaras
Skelbimai
4,00 €
9 - 12 mėn. | 46,0 cm
5,00 €
19 | 11,6 cm