Mergyte24 parašė:
SveikutesTos kurios esate nescios, ar atsisaket kokiu nors produktu? Ar valgot ir geriat kaip ir anksciau?
![]()
Kaip anksčiau 😊👌
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįMergyte24 parašė:
SveikutesTos kurios esate nescios, ar atsisaket kokiu nors produktu? Ar valgot ir geriat kaip ir anksciau?
![]()
Kaip anksčiau 😊👌
Mergyte24 parašė:
![]()
Kas netinka, pats organizmas atmes
Halkaas parašė:
Sveikos. Ar kuri jautėt implantaciją?turbūt kvailas klausimas, bet vis tiek.. 😁
Sveika. Nejauciau
Sveikos paskutines mm sausio 8d, preita pirmad turejo prasidet mm nebuvo, tai treciad pasidariau testa rode 1-2sav, sestad rode jau 2-3sav. Sekmad prasidejo tamsus tepliojimas, kuris dar dabar nesibaige 😥 eisiu pas seimos daktara, bet jis nieko nepasakys, cia faktas... ar man lb nerimauti?
Violetuks parašė:
Sveikos paskutines mm sausio 8d, preita pirmad turejo prasidet mm nebuvo, tai treciad pasidariau testa rode 1-2sav, sestad rode jau 2-3sav. Sekmad prasidejo tamsus …
Nenoriu išgąsdinti bet man tamsus tepliojimas buvo negimdinio nieštumo požymis tikėkimės jog nebus jums taip
Violetuks parašė:
Sveikos paskutines mm sausio 8d, preita pirmad turejo prasidet mm nebuvo, tai treciad pasidariau testa rode 1-2sav, sestad rode jau 2-3sav. Sekmad prasidejo tamsus …
Ne pas šeimos gydytoją, o pas ginekologą eikit.
Agrastėlis parašė:
Ne pas šeimos gydytoją, o pas ginekologą eikit.![]()
Buvau rasius kad NO iki 12sav net neziuri, bei pirma pas seimos daktara ir tik tada jis israso siuntima pas gine. Pvz kaip siandiena, navariau pas gydytoja, pasake per sia savaite Ligonine susisieks su tavim ar skambuciu ar laisku, dave bilioteni ir vsio turiu laukti. Nes yra mazai savaiciu... ir seip a taip nieko jie nepadarys
kyra parašė:
Nenoriu išgąsdinti bet man tamsus tepliojimas buvo negimdinio nieštumo požymis tikėkimės jog nebus jums taip
Cia jau neisgazdinimas o norma 😂 nepirma kartas butu 😔 tdl ir esu mazumele sumisus, kad nebutu ar persileidimas ar ne vietoj.... nes jau viska esu patyrus per 2m
Violetuks parašė:
Buvau rasius kad NO iki 12sav net neziuri, bei pirma pas seimos daktara ir tik tada jis israso siuntima pas gine. Pvz kaip siandiena, navariau pas gydytoja, pasake …
O privačiai neįmanoma nueiti? Ar bent jau padaryti hcg ir prg tyrimus? Aišku, jeigu kažkas ne taip, faktas, kad net ir apžiūra nepadės. Bet gal viskas ok, o dabar n laiko jaudinsitės. Arba gal tik koks prg per žemas, dėl to ir teplioja.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai