2019.01.07 17:20 (prieš 7 m.)
O man su antraja mergyte vasara zenkliai lengviau buvo. Gime rugjucio 8d. Tai ir prie juros visi keturi pabuvojome. Ir jokiu kombiu nereikejo. O vyresnele mergyte gime 32savaiteje sausio 29d.buvo sunku. I nieka netilpau. Nesiojau tetos dideli palta. Sunku, nepatogu... Bet jau is mamos buvau prisiklausiusi, kaip ji netilpo niekur. Ir batus nesiojo atsegtais uztrauktukais. Nes kitaip netilpo kojos. Su mazaja priaugau 24kg.tai dziaugiausi, kad tai buvo vasara ir nereikejo daug rubu. O man nebuvo per silta. Esu silumos megeja. Man, kai 25silumos as dar su dzemperiu vaikstau. Namie 22silumos ir man salta😂😂😂😂 Tai metu laikas neturi visiskai itakas, horoskopas visiskai nesvarbu. Trecio leliuko jau senai norime, bet vyras juokiasi, kad jei pavyks 99% bus mergyte. Sako man nelenta turet berniuka. Su pirmaja mergyte buvo sokas, nes nieko neskaicius buvau apie planavimus. Pas visus draugus netyciukai. Net neisivaizdavom, kad gali iskart nepavykti.. Buvo daug asaru, soko, tyrimus vyras sugalvojo darytis po 7menesiu bandymo. Ir dar aplinkiniai visi karksejo kaip graziai atrodome su draugu vaikais. O veliau daugiau apsiskaiteme, kad visko buna. Tapom patyre. Su antra mergyte uztrukome 3.5metus. Vyras net norejo mane ikalbineti del dirbtinio apvaisinimo. O dabar tiesiog geriam vitaminus, ov pas mane su beprotiskais skausmais, tai neseku. Priaijungiu prie jusu grupes ir vel dingstu. Tas nepastojimas labai slege. O va rudeni atsipalaidavom. Isigyjom augintiniu. Ir nusprendem, jei nepavyks dar vieno leliuko, tiesiog auginsime savo princeses ir dar daugiau gyvuneliu isigysime. Kad ta tustuma panaikintu. Va kita treciadieni namus papildys dar vienas gyvunelis 🙂