_Ema parašė:
Aš irgi šiandien dariausi nt. Vaiduokliuką išmetė. Tikėkimės, kad ryškėsim! 🤗
To ir linkiu, kad su kiekviena diena rysketu
_Ema parašė:
Aš irgi šiandien dariausi nt. Vaiduokliuką išmetė. Tikėkimės, kad ryškėsim! 🤗
To ir linkiu, kad su kiekviena diena rysketu
Kitute parašė:
Na juk mano klausimas irgi tik toks ir buvo kaip planavimus darot, ar atsizvelgia i tokius dalykus, tai tik apmastymai... Patys tik nesenai pradejome planuoti, buvo…
Nebijokit jus to skorpiono taip
. Pas mus artimoje aplinkoje yra. Nu nuostabus vaikas. Aisku, auklejimas taip pat daug ka reiskia, bet kiekvienas gi mes turim savituma. As manau ten vaikas is saves toks. O dar kai ir augimo aplinkos nesugadintas, tai ir rezultatas puikus.
minetre parašė:
Nebijokit jus to skorpiono taip. Pas mus artimoje aplinkoje yra. Nu nuostabus vaikas. Aisku, auklejimas taip pat daug ka reiskia, bet kiekvienas gi mes turim sa…
Mano sūnus skorpionas. Labai geras, paslaugus vaikas.
Kitute parašė:
Na juk mano klausimas irgi tik toks ir buvo kaip planavimus darot, ar atsizvelgia i tokius dalykus, tai tik apmastymai... Patys tik nesenai pradejome planuoti, buvo…
Na kol dar planuojat tik pirmąjį ciklą tai ir kyla pamąstymai tokie. Bet dėl skorpiono tai čia šovėt nesamonę, mano vyras ir močiutė skorpionai ,tai tikrai geresnių žmonių nesu mačius. Paslaugūs,atsidavę ir tikrai nė krislelio kerštingumo;) tai aš ir netikiu tokiais zodiako ženklų stereotipais. O šiaip koks jūsų ženklas ?;D
Sally parašė:
Hmm.. ciatas ir su dupha gydo kai planuojamas nestumas. Kt tikrai nereikia 🤷🏼♀️
Daug prisiskaičiau, kad KT sutvarko ciklą, 2-3 mėn pagėrus kiaušidės aktyviau pradeda dirbti ir didesnė tikimybė pastot
Odda parašė:
Tai nieko tokio, suprantu, kad ne vaika planuojat, o zodiako zenklanu nes jei gims skorpijonas to vaiko tikriausiai nemylesit
![]()
Nu nieko kvailiau jau tikriaus ir negalejot pasakyti...
Beto tai buvo tik klausimas apie planavima.. Ir apie tai ar kas apgalvoja atsizvelgia i kazkokius dalykus... Bandeme gruodzio menesi jau daryti vaikuti kad ir zinau kad vasara sunku buvo su pilvu tai nebuvo priezastis nebandyti pastoti, o jei butu iseje gimdyti tikriaus rugseji butu teke.. (Faktas - didelis pilvas vasara)... Taip pat nesakiau kad turiu issirinkus horoskopo zenklus kuriu noriu ir kuriuos bandysim.. Taip skorpijonai zenklas man nepatinka - tai nereiskia kad nemyleciau vaiko jei jis butu skorpijonas... Tai buvo tiesiog klausimas - diskusija nes idomu kaip zmones planuoja ir kaip kas daro... Tikrai zinau zmoniu kurie bando ir planuoja butent kazka tureti ko nori.. Ir nesakau kad as tokia ir taip darau ar darysiu... Tai tik klausimai...
Gabrielg parašė:
Na kol dar planuojat tik pirmąjį ciklą tai ir kyla pamąstymai tokie. Bet dėl skorpiono tai čia šovėt nesamonę, mano vyras ir močiutė skorpionai ,tai tikrai geresnių…
Kaip ir sakau nemanau kad visiems viskas atitinka kaip zenklai aprasyti yra (kazkiek vis tik manau kad yra tiesos 😋) Zinoma daug kas priklauso nuo zmogaus , nuo auklejimo ir nuo aplinkos...
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai