Lanel parašė:
Tai darysim kartuo bt nematavai? As diena dbr matavau tai 37.. bet sako diena nesamone matuot..
Ne nematuoju. Matysiu kitą ciklą,kaip bus🤭. Kitą savaitgalį.kad tik pamatytume teigiamą 👌🤰🤭
Lanel parašė:
Tai darysim kartuo bt nematavai? As diena dbr matavau tai 37.. bet sako diena nesamone matuot..
Ne nematuoju. Matysiu kitą ciklą,kaip bus🤭. Kitą savaitgalį.kad tik pamatytume teigiamą 👌🤰🤭
jonre parašė:
Aš praeitą ciklą su belekokiu krutinės maudimu pusantros savaitės vaikščiojau iki mmniekada nėra taip buvę,tai jau buvau beveik patikėjus,kad galiu būti 🤰🏼 Niek…
Aš tai galvoju jei pastosiu man jau krūtinės neskaudes, bet kas ten žino, kaip bus🤭🤭🤭🤯.
ponia parašė:
Oj butu gerai.. bet gali dar but ir anksti
ziuresiu ar visa savaite spenelius skaudes
jei nesibaigs skausmas tai jau itarsiu ka gero... skaudejo pilva kokias 4d.. maude viska.. tik nuo vakar neskauda.. tai gal kas uzkibo..
Lanel parašė:
Oj butu gerai.. bet gali dar but ir ankstiziuresiu ar visa savaite spenelius skaudes
![]()
![]()
jei nesibaigs skausmas tai jau itarsiu ka gero... skaudejo p…
Reikia laukti🤭👏. O man išvis šiandien tokia nuotaiką, kad pikta ant visko, viskas nervina negaliu🤬🤬🤬🤯🤯🤭🤭🤭.
ponia parašė:
Reikia laukti🤭👏. O man išvis šiandien tokia nuotaiką, kad pikta ant visko, viskas nervina negaliu🤬🤬🤬🤯🤯🤭🤭🤭.
Nervina mane irgi
nu man prieš mm visada tinka ta daina Nervai
jonre parašė:
Nervina mane irginu man prieš mm visada tinka ta daina Nervai
![]()
Hormonai daro savo🤭🤬🤯😂😂😤😤
Lanel parašė:
O svarbiausia kad kencia vyras![]()
![]()
![]()
![]()
vyras uzsikniso jsu ziuret mano vaiduoklius
![]()
tai sakiau jei sikart bus ryskus du tada su soskyte i…
O taip ir vyras ir vaikas kenčia nuo mano PMS🥴🥴. Vieną dieną tikrai bus, pamatysi turėsi išsvajotą mergytę 🤰. Man db nesvarbu kas, svarbu, kad tik pastociau😤.
ponia parašė:
O taip ir vyras ir vaikas kenčia nuo mano PMS🥴🥴. Vieną dieną tikrai bus, pamatysi turėsi išsvajotą mergytę 🤰. Man db nesvarbu kas, svarbu, kad tik pastociau😤.…
Va va,nors ir dvynukai ane
Manoji tai sesės nori aišku
o mums su vyru nesvarbu 🤷🏻♀️
jonre parašė:
Va va,nors ir dvynukai ane![]()
Manoji tai sesės nori aiškuo mums su vyru nesvarbu 🤷🏻♀️
Taip nors ir dvynukai😂😂😂🤭🤭🤭. Oi kad tik neprisikalbėčiau😮🥴😁. Mano sūnus irgi tik apie sesę šneka😮🤭🤰.
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai