Eve93 parašė:
Sveikos,
Teigiamas
Kokio jautrumo testas?
Eve93 parašė:
Sveikos,
Teigiamas
Kokio jautrumo testas?
Dejma parašė:
Ačiū visoms. Jūs nerealios 💛
Nebus gerai???
Lelius2020 parašė:
Nebus gerai???
Man nebuvo. Kas čia gali pasakyti... Kartais viską darai "kaip reikia" ir nesigauna arba nelaimė, o kartais, gyvena kaip neturėtų planuojanti ir būna kuo puikiausiai...
Jūs išvis mažai gėrėt jas. Organizmas net priprasti nespėjo. Beje, kokias vartojot? Nes būna su labai labai mažom dozėm.
Dejma parašė:
Teigiamas![]()
Kokio jautrumo testas?
Aciu uz atsakyma Dejma,
Berods 25miu/ml.
Jau metus bandome susilaukti leliaus.
Bandau darytis OV testus jau senokai, ir niekada neturejau teigiamo ar bent jau panasaus i si. Tik nesuprantu kaip taip gali buti 8 ciklo diena..
Dejma parašė:
Man nebuvo. Kas čia gali pasakyti... Kartais viską darai "kaip reikia" ir nesigauna arba nelaimė, o kartais, gyvena kaip neturėtų planuojanti ir būna kuo puikiausia…
Lyndette 20😣
Dejma parašė:
Man nebuvo. Kas čia gali pasakyti... Kartais viską darai "kaip reikia" ir nesigauna arba nelaimė, o kartais, gyvena kaip neturėtų planuojanti ir būna kuo puikiausia…
O jus kokias vartojote
Pasiskambinau giniui, buvo žiauriai nepatogu 🙈 O jis kaip vyras, normaliai. Sako, matyt toks likimas :))) 09.15 paskyrė. Didelio jaudulio vizitas. Praeitą kart, panašiu metu, vizitas sudaužė viltis...Arba jau plaks širdutė arba.
Lelius2020 parašė:
Lyndette 20😣
Tikrai mažos dozės hormono, nėra ko nerimauti;)
Eve93 parašė:
Aciu uz atsakyma Dejma,
Berods 25miu/ml.
Jūsų ciklas gal! Labai to linkiu! 💛 Ov įvyks ryt - poryt.
Lelius2020 parašė:
O jus kokias vartojote
Mano panašios dozės buvo. Pavadinimas kitas. Jau net nėra prekyboje jų 🙈 Gana seniai buvo.. Prieš 8m..
Dejma parašė:
Mano panašios dozės buvo. Pavadinimas kitas. Jau net nėra prekyboje jų 🙈 Gana seniai buvo.. Prieš 8m..
Na tikekimes viskas bus gerai. Man prasideda dabar vaisingos dienos bandysim tuomet..😊
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai