Adagioo parašė:
Aš iškart pasakiau su visais nėštumais![]()
Aš irgi
su pirmu nėštumu, kartu testą darėm net
Adagioo parašė:
Aš iškart pasakiau su visais nėštumais![]()
Aš irgi
su pirmu nėštumu, kartu testą darėm net
aiva6 parašė:
Ačiū už patarimus 😉 noriu gražiai pranešti vyrui. Kaip iškentėjot nepasakę? Kada jau reikėtų pasakyti? Po gydytojos vizito? Kaip jis "neužsekė", kad nesusergate?…
Tą pačią dieną pasakiau. Nuvažiavau į parduotuvę nupirkau vaikišką kepurytę, sudėjau į dėžutę kartu su testu ir padaviau, kai grįžo iš darbo😀 Nesugebėčiau išbūt nepasakius ilgai, nes tos valandos iki jo darbo pabaigos ėjo dvigubai ilgiau nei įprastai😀
Elaira parašė:
Tą pačią dieną pasakiau. Nuvažiavau į parduotuvę nupirkau vaikišką kepurytę, sudėjau į dėžutę kartu su testu ir padaviau, kai grįžo iš darbo😀 Nesugebėčiau išbūt nep…
Vava
aš apie visus be jokių grožybių/įpakavimų ir pan. Kai pati sužinojai - tai ta pačią akimirką ir jam pasakiau
giedre0811 parašė:
jetaus pagaliau pramuse mm, 62cd gavos 🙈 galesim vel planuot 😍 vakar po ilgo laiko nusprendziau sportuot pradet ir dubens pratimus dariau matyt tiek tereikejo 🙈…
Tikriausiai, man visada legpress'as pramuša jei jau būna kur netoli mm 😃
giedre0811 parašė:
jetaus pagaliau pramuse mm, 62cd gavos 🙈 galesim vel planuot 😍 vakar po ilgo laiko nusprendziau sportuot pradet ir dubens pratimus dariau matyt tiek tereikejo 🙈…
Bet kaip užknisa, kai taip būna, ką? Galėjo būt du ciklai, o gavosi vienas ilgas.. man irgi taip buvo kai tik pradėjom planuot.. dėl to šį kartą labai apsidžiaugiau kai atėjo laiku
Sveikos ❤️
Norėjau pasiteirauti. Gal kam taip buvo, taip pat. Prieš tai turėjau negimdinį nėštumą, kiaušintakyje. Dabar mm vėluoja 4d., testai ryškūs visi, suprantu,kad pastojau. Kadangi esy stebima dėl tokio nėštumo praeito, liepė kuo greičiau atvykti pažiūrėti,ar viskas vietoje,nes skausmai didžiuliai,kaip per negimdinį buvo.
Šiai dienai 4+3 ir nieko niekur nemato. Sakė gydytoja,kad gimdoje bent jau puslytė turėtų matytis jau.. ar kažkam tokiam mažam nėštume matė jau kažką gimdoje? Nors tikriausiai reta,kuri eina taip anksti tikrintis.❤️
aiva6 parašė:
Ačiū už patarimus 😉 noriu gražiai pranešti vyrui. Kaip iškentėjot nepasakę? Kada jau reikėtų pasakyti? Po gydytojos vizito? Kaip jis "neužsekė", kad nesusergate?…
Kai pamačiau aiškų vaiduoklį ir kraujas patvirtino, tą pačią dieną padariau dovaną ir pasakiau, o kodėl reikia laukti? Juk jeigu kažkas negerai būtų, tai abu ir turite pereiti. Vaikelis abiejų ir rūpesčiai abiejų ☺️
lapaite parašė:
Sveikos ❤️
Norėjau pasiteirauti. Gal kam taip buvo, taip pat. Prieš tai turėjau negimdinį nėš…
O HCG nesidarėte? Nes prie 1000-1500 jau turėtų matyti.
Jurintaaa parašė:
O HCG nesidarėte? Nes prie 1000-1500 jau turėtų matyti.
Šiandien pasidariau, laukiu atsakymų. Labai neramu, širdis virpa, akyse ašaros,nieko nenoriu, pykina. Turėjau persileidimą ir negimdinį nėštumą. Pavyko pastoti po 2m. Ir neaišku,ar vėl nesikartoja tas pats.🙁
O gal žinote,kokios normos turi būti kas savaitę? Gal yra tokia info,kažkur? Ar info būna,kartu su atsakymais?
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai