Fergie_ parašė:
Iskart pasakau, kad zinau, jog po laiko vertinti nereiketu, kad yra nurodytas laikas, kiek galima vertinti 😀 o bet taciau... grizau namo po darbo ir sugalvoju ismes…
Man nepanašu į išdžiuvimą
Fergie_ parašė:
Iskart pasakau, kad zinau, jog po laiko vertinti nereiketu, kad yra nurodytas laikas, kiek galima vertinti 😀 o bet taciau... grizau namo po darbo ir sugalvoju ismes…
Man nepanašu į išdžiuvimą
Egleba2 parašė:
Sveikos. Ryte pakartojau. Buvo neigiamas. Tačiau pasidarius dabar. Štai ką matau. Atsirado iškart. Vėl brokuotas? Ar aš kažką ne taip darau su tais testais 😀😀 nebes…
Atrodo grazi rozine juostele 😍 Linkiu rysketi 🤗
Fergie_ parašė:
Tikrai matosi, bet pries keleta metu tikrai mesdavo po laiko tokius isdziuvimus 🫣 Dabar atrode pasitaise, gal visgi kibo 🤞
Noelėėė parašė:
Na po visos nakties praėjusios po atlikto testo sorry butu keista manyt kad teigiamas čia. Po tiek laiko kas gali būti tik išdziuvimas. Ir testas po tiek laiko nebe…
Ryte dariausi kitą testą. Buvo neigiamas.
Čia naujas ir šviežias testas. Kuri dariausi vakare ir išryškėjo per 2-3min.
Egleba2 parašė:
Ryte dariausi kitą testą. Buvo neigiamas.
Čia naujas ir šviežias testas. Kuri dariausi vakare ir išryškėjo per 2-3min.
Čia ne jum buvo skirta😊
Noelėėė parašė:
Na po visos nakties praėjusios po atlikto testo sorry butu keista manyt kad teigiamas čia. Po tiek laiko kas gali būti tik išdziuvimas. Ir testas po tiek laiko nebe…
Zinau zinau
siaip net ir po nakties anskciau nera rode net isdziuvimo, tiesiog balta ir likdavo, todel ir sudomino
pakartosiu rytoj ryte, jei islauksiu ir nepadarysiu dar siandien 😆
Vis dėl to kaip sakiau taip ir yra, maudžia pilvą visą dieną, kartais su tarpais ir teplioja tamsesniu krauju, nedaug, bet teplioja. Panašu, kad sapnai niekada nemeluoja ir nelabosios pareina ankščiau. 😔 Savaitgalis ir jo aktyvus laikas irgi jau nuplaukia... na žodžiu 😔
Fergie_ parašė:
Zinau zinausiaip net ir po nakties anskciau nera rode net isdziuvimo, tiesiog balta ir likdavo, todel ir sudomino
pakartosiu rytoj ryte, jei islauksiu ir nep…
Na geriausia aišku išlaukt tas 5 minutes ir tada jau nereikes po poros h interpretuot bet čia mano nuomonė😊
Nu panos padėkit man dabar... Pagal vieną programėlę man šiandieną 13dpo, pagal kitą šiandien mm diena, po kolkas nesulaukiau jų, pradėjo mausti nugarą ir pilvą kaip per mm pirmą dieną, kaip tik grįžinėjau iš darbo ir toptelėjo mintis, kad aš dar livsane turiu 2 testus gi nesunaudotus, galvoju aj nueisiu į WC ir jei nebus atėję mm pasidarysiu testą, tai ar matot? Livsane 10miu/ml. Pasirodė per 3min, fotkinau po 5min, bet tiesiog žinau, kad jei matosi bus biocheminis, nes visiškai neryškus kaip mm dieną arba tiesiog livsane melagis pasitaikė? Prašyčiau nesveikinti ir atsakyti kritiškai man 😅😅😅

gabrielinda parašė:
Sveikos, 5 DPO, valgau viską iš eilės, atrodo skylė skrandyje, niekaip nepasisotinuSuprantu, kad čia dar nieko nereiškia, bet eina sau, dar gyvenime taip nebuvę…
gabrielinda parašė:
Sveikos, 5 DPO, valgau viską iš eilės, atrodo skylė skrandyje, niekaip nepasisotinuSuprantu, kad čia dar nieko nereiškia, bet eina sau, dar gyvenime taip nebuvę…
Šiaip aš ir kramsnoju visą dieną, gal tai geras ženklas😀 Mums skiriasi tik 1 diena😉 Linkiu abiems sulaukti ||😇
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai