na_re parašė:
O ka rode jums 8dpo? 🥹 man 8dpo bus kaip tik gruodžio 31 😀🤭
As galiu imesti nuotrauka su visais testais 🤣
na_re parašė:
O ka rode jums 8dpo? 🥹 man 8dpo bus kaip tik gruodžio 31 😀🤭
Abrikosas25 parašė:
Sveikos. Menesiniu prognozuojama buvo vakar,siandien pagrindine diena. Pasidariau ovuliacijos testa labai teigiamas?NT neturejau. Cia kazkoki zenkla turi ar nelabai…
Man ov testai buvo nelabai ryskus kai nt jau parode , buvo jau labai ryskus kai ir nt buvo ryskus;)
Abrikosas25 parašė:
Sveikos. Menesiniu prognozuojama buvo vakar,siandien pagrindine diena. Pasidariau ovuliacijos testa labai teigiamas?NT neturejau. Cia kazkoki zenkla turi ar nelabai…
Tai lauksim ryt nt🤩 jei jau ot teigiamas mm diena, tai labai daug zadantis zenklas ☺️
Svajokle321 parašė:
Mano vakarinis testas atrode taip, neznau ar cia brokas ar isdziuvimas, ir prasidejo mm ech😪
Man labiau gal broka primena
Linkiu, kad sekantis jau tikrai butu sekmingas
Svajokle321 parašė:
Mano vakarinis testas atrode taip, neznau ar cia brokas ar isdziuvimas, ir prasidejo mm ech😪
Oho, netgi sitaip 🥺 isivaizduoju kaip turejo pradziugint o po to iskart nuliudint. Koks cia testas? Man irgi siandien mm diena bet ju nesulaukiau dar, gal ryt bus, antra diena kai nemenkai maudzia pilva, tempia, bet nepramusa
BusKaipBus11 parašė:
Tai lauksim ryt nt🤩 jei jau ot teigiamas mm diena, tai labai daug zadantis zenklas ☺️
Gal ir brokas istikruju taip ydomiai nors ir kituose kur anksciau dariau vis smezavo kazkas,bet siandien mm diena ir jos vakare pasirodė deja, na ka dabar.. aciu uz palinkėjima,kad Dievui i ausį...😇🤗
Sandraaa parašė:
Oho, netgi sitaip 🥺 isivaizduoju kaip turejo pradziugint o po to iskart nuliudint. Koks cia testas? Man irgi siandien mm diena bet ju nesulaukiau dar, gal ryt bus, …
Cia vakare pasidariau kazkoki paprasta is maxes tiesiog,ir neuzilgo vakare pasirodė mm ,maudimas pilvo buvo visas vakaras ,na ka nemeluosiu sitas ciklas tikrai man buvo daug įputes vilčių, na bet yra kaip yra
BusKaipBus11 parašė:
Na tikiuosi jog kažka reiškia ir nepasirodys su trenksmu nelabosios ..nes nei tepliojimu pries mm nieko sisyk nera..🥲
Svajokle321 parašė:
Cia vakare pasidariau kazkoki paprasta is maxes tiesiog,ir neuzilgo vakare pasirodė mm ,maudimas pilvo buvo visas vakaras ,na ka nemeluosiu sitas ciklas tikrai m…
Isivaizduoju... man sis ciklas irgi sukele emociju kalnelius. Na zengsim i 2026 metus testi planavima, turi pasisekti 🤞💯
Svajokle321 parašė:
Labiau į brokuotą panašus 🥹
Rožynė parašė:
Imeskit 🤭🙏
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai