Mammasita parašė:
Na ką nulėkiau skaitmeninio. Teigiamasdariausi testus 10-12-13-14 DPO visi buvo neigiami, balti balti. Ir tik šiandien 1 mm dieną, 15 DPO labai neryškiai va…
Vaaaau!!! Žinokit iputet man tiek vilties 😳😀😀🫣
Mammasita parašė:
Na ką nulėkiau skaitmeninio. Teigiamasdariausi testus 10-12-13-14 DPO visi buvo neigiami, balti balti. Ir tik šiandien 1 mm dieną, 15 DPO labai neryškiai va…
na_re parašė:
Aš jau pati vakar 14 DPO buvau visiškai nurašius, nes testas visiškai baltas buvo, niekaip nieko nebuvo galima įžiūrėti...jau buvau pasiduodanti ir sakiau nesamonė nebedarysiu, ir va
Mammasita parašė:
Ojetus, sveikinimai!!! 😍🤗☺️
RauDonoji parašė:
Taip, antroj foto pikas, ov turėtų įvykt per artimiausias 24-36h☺️
Nepasitikeciau labai 100 proc man buvo pikas 8 val arba netoli to 10 val buvau pas gine ji gražiausiai matė jau įvykusią ov
tai tie testukai tik pasizaidimui pasekti kada kiek trunka ov bet ne pagal tai planuoti
Mammasita parašė:
Sveikinimai
Rožyte24 parašė:
Nepasitikeciau labai 100 proc man buvo pikas 8 val arba netoli to 10 val buvau pas gine ji gražiausiai matė jau įvykusią ovtai tie testukai tik pasizaidimui pas…
As manau kad ir man Ov ivyksta mazdaug per testo pika, nes su lyg piku ir skausmai prasideda
FoxLady parašė:
Tai va, visgi nera ir jums baltut baltutelis, uztai ir kilo šaršalas![]()
Na matot, man mm veluoja jau 4-5 dienas, jei butu teigiamas, akiu varginti jau nereiketu..
FoxLady parašė:
As manau kad ir man Ov ivyksta mazdaug per testo pika, nes su lyg piku ir skausmai prasideda
Gali būt, čia tik teorija. Man skausmas dažniausiai pasireiškdavo kita diena po piko
Rožyte24 parašė:
Nepasitikeciau labai 100 proc man buvo pikas 8 val arba netoli to 10 val buvau pas gine ji gražiausiai matė jau įvykusią ovtai tie testukai tik pasizaidimui pas…
As atsimenu kai taip saket, bet realiai jeigu jauciate ov ( kaip as ), tai man idealiai maudimai atsiranda kai ir turi buti ov pagal testus 😊 Be to, as net klausiau chat gpt del testu ir ov. Tai jis ir rase, kad kai pika parodo, tai dar tik bus ovuliacija. Ir su piko parodymu nebuna iskart ov
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai