JoanaSup parašė:
Sveikos, buvau sioj grupej kai buvo 2018 zirniukai, tad norejau visgi pasidziaugti jog spejau i tuos 2018, numatoma gimdymo data gruodzio 10d.![]()
Ir vel ne i ta papuoliau grupe, atsiprasau ?
Cia lyg ir jau pasakojau apie save
JoanaSup parašė:
Sveikos, buvau sioj grupej kai buvo 2018 zirniukai, tad norejau visgi pasidziaugti jog spejau i tuos 2018, numatoma gimdymo data gruodzio 10d.![]()
Ir vel ne i ta papuoliau grupe, atsiprasau ?
Cia lyg ir jau pasakojau apie save
Žalčio Žmona parašė:
11dpo, 26cd HCG jau rodytu?
Gali ir nerodyti nes implantacija vyksta 6-12dpo
Sveikos, ov pagal td 04.05 bet šiandien roziniai pakraujavau, na gal greičiau buvo daugiau rožinių išskyrų, jau pradedu nerimauti nes tai kartojasi 2 ciklas, ov negali būt nes testai nerodo.. negi vėl dėl skrydžio taip organizmas balamutinasi
nors praeita menesi niekur neskridau.. kazin kodel cia tos rožinės išskyros pasirodo, o šiandien ir daugiau jų, net iklotukus 2 kart keiciau..
Vajana parašė:
Sveikos, ov pagal td 04.05 bet šiandien roziniai pakraujavau, na gal greičiau buvo daugiau rožinių išskyrų, jau pradedu nerimauti nes tai kartojasi 2 ciklas, ov neg…
Gali kelios dienos iki ov patepti. Stebėk ot galu būti kad šiandien ar ryt už ryskes
Delfiukė parašė:
Gali kelios dienos iki ov patepti. Stebėk ot galu būti kad šiandien ar ryt už ryskes
Nu reiks stebėti
TheHappiest parašė:
Taip taip, identiškaina ką aš galiu pasakyt, turbūt tai bus ilgiausi mėnesiai
![]()
O tau neišrašė jokių antibiotikų gerti kažkiek dienų?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai