AgneUgne parašė:
Tai kad normalus jusu PRG kam jyms tas leidziamas? Maziau stresuokite.
Tai kad jis nukrito per savaitę per 30 vienetų, nemanau, kad čia normalu...
AgneUgne parašė:
Tai kad normalus jusu PRG kam jyms tas leidziamas? Maziau stresuokite.
Justara parašė:
Pas mane nukrito nuo 114 iki 59 vienu momentu. Pageriau dupho ir uzkilo iki 100.
kavita parašė:
Pas mane nukrito nuo 114 iki 59 vienu momentu. Pageriau dupho ir uzkilo iki 100.
Rašiau anksčiau, čia man nukrito vartojant 3 k dupha ir 1k gelį Crinone į makštį todėl ir klausiu apie leidžiamus...
Justara parašė:
Dufas galiu pasakyti is patirties isvis beveik nekelia prg. Geriant 3 kart dienoj nuo 30nmol iki 25nmol nukrito. Siaip PRG sokinejantis ir gali tai nukristi tai pakilti. Ypac menamu mm metu.
iievapp parašė:
Sveikos! Gal galetumete pakomentuoti mano prg rezultatus? Man pirmas nestumas, prg telpa i 1trimestro rezius, bet visginatrodo mazokas.. Gal kas is patirties pakom…
As vietoj jusu pastebeciau dar kokias pora savaiciu, kas kokias 4-6 dienas padaryciau tyrima, jeigu dar kristu darant kita tyrima, as jau naudociau prg papildomai
iievapp parašė:
Sveikos! Gal galetumete pakomentuoti mano prg rezultatus? Man pirmas nestumas, prg telpa i 1trimestro rezius, bet visginatrodo mazokas.. Gal kas is patirties pakom…
Į žemesnę pusę. Bet tokiu nėštumo metu jis būna, kad pakrenta. Jei natūraliai pastojote, tai nesukite galvos. Nesvarbu koks tas prg. Svarbu, kad ne žemiau normos. O ar didesnis, ar žemesnis, tai dzin
iievapp parašė:
Telpa i normas tai ir ok ?
LaMona parašė:
Į žemesnę pusę. Bet tokiu nėštumo metu jis būna, kad pakrenta. Jei natūraliai pastojote, tai nesukite galvos. Nesvarbu koks tas prg. Svarbu, kad ne žemiau normos. O…
Stebuk1elis parašė:
As vietoj jusu pastebeciau dar kokias pora savaiciu, kas kokias 4-6 dienas padaryciau tyrima, jeigu dar kristu darant kita tyrima, as jau naudociau prg papildomai :…
Dekui uz atsakymus. Pastojimas naturalus. Jausciausi ramiau jei praeita vasara nebuciau turejus ankstyvo 5sav. persileidimo, na bet tada hcg zemas buvo, o dabar labai geri rezultatai. Ketvirtadieni keliauju pas seimos gydytoja, idomu ka ji dar pasakys
iievapp parašė:
Na as irgi is tos pacios grupes turiu beda su prg, gautas tyrimas 
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai