virsukalne parašė:
Taip
Vaje kaip liudna...
Kiek savaiciu tuo metu buvo?
Tikrai merginos, kas dar ankstyvame nestume ir gimdysite ziema / pavasari, butinai skiepykites, nuo gripo, ir nuo covid, nes sios ligos labai klastingos
virsukalne parašė:
Taip
Vaje kaip liudna...
Kiek savaiciu tuo metu buvo?
Tikrai merginos, kas dar ankstyvame nestume ir gimdysite ziema / pavasari, butinai skiepykites, nuo gripo, ir nuo covid, nes sios ligos labai klastingos
Meshka parašė:
Vaje kaip liudna...Kiek savaiciu tuo metu buvo?
![]()
Tikrai merginos, kas dar ankstyvame nestume ir gimdysite ziema / pavasari, butinai…
9 sav. buvo (išrašą susiradau), 12-tą sav. iš infekcinės persikeliau į antakalni valymui, nes kaip sustojo taip sustojo vystymasis, nors hcg augo dar.. organizmas nesivalė, tai grese sepsis ir kt komplikacijos jei būtų kažko laukta dar.
Tai mano pamoka, po kurios dvejonių nebelieka (bent man ir mano artimiems).. nors gyvenime nesirgdavau iki tol.. gal kada mokyklos laikais ir tai nelabai pamenu, ir še kad nori, ne laiku ir ne vietoje.
Klau parašė:
Sveikos.pries pastojant naudojau tiroksina. Dabar laukiuosi,ar reikia kreiptis pas gydytoja del dozes?koks turetu but nestumo metu tth?
Pirmame trimestre norma iki 2,5. Butinai issitirkite tth, nes turincioms skydliaukes bedu, pastojus, jis daznai linkes greit dideti, ir tenka padidinti tiroksino doze.
virsukalne parašė:
9 sav. buvo (išrašą susiradau), 12-tą sav. iš infekcinės persikeliau į antakalni valymui, nes kaip sustojo taip sustojo vystymasis, nors hcg augo dar.. organizmas n…
Labai skaudi jusu patirtis...
Po mano patirties nestumo metu, kasmet dabar visa seima lekiam kuo anksciau nuo gripo skiepytis. Vaika nuo gripo kasmet skiepijam, o suejus 5m nuo covid paskiepijom,nors teko ir nemazai atkalbinejanciu sutikti. Bet jeigu ne gripo skiepas, gal jo ir nebutu buve...
Stiprybes jums ir laikysiu kumscius kad gandrai kuo greiciau aplankytu jusu seima 💗💗💗
Saulyte919 parašė:
TSH Tirotropino koncentracijos nustatymas
0.789 mIU/l
Tobulas!
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai