Fione parašė:
Sveikos,
Sveikinu, ir kelkites prg
!!! Laukiam poryt update
Fione parašė:
Sveikos,
Sveikinu, ir kelkites prg
!!! Laukiam poryt update
O man rygoj echo 01.26, kitas 02.12 tai aišku dabar ėjau tarpinio LT, kad ramiau gyvent - 9 sav. 2 d
man kosmosas!!!
Jau susitarėm kad ateisiu 12 sav iskaitai.
Grįžau pas tą pačią, kuri po 5 metu visų nurašymo skydliaukei,svoriui- pirmoji ištyrė amh ir kiaušintakius ir pagaliui buvo rastos bėdos
tik tada iškeliavau į Rygą laimės ieşkot- ir čia skaičiuoju 5 metus (minus 2 covid)
Kaip susikaupt darbui neįsivaizduoju
SvajonėsLaukianti parašė:
Galiu atsakyti tik į 1 klausimą. Man buvo atlikta histereskopija ir pašalintas Polypas, gydytoja sakė, kad Fet būtų galima atlikti jau kitą ciklą. Nes čia kaip pa…
Taip, tikrai galima atliki FET jau kitame cikle - man atliko
Mažylė1 parašė:
Sveikos merginos, turiu keletą gerų klausimų, kas galės pasidalinti savo patirtimi ir/ar žiniomis ir man padėti - iškart atsiunčiu saldainių dėžę 🌷😉 1. Jei histeros…
SvajonėsLaukianti parašė:
Galiu atsakyti tik į 1 klausimą. Man buvo atlikta histereskopija ir pašalintas Polypas, gydytoja sakė, kad Fet būtų galima atlikti jau kitą ciklą. Nes čia kaip pa…
Man dare diagnostine LP + hysteroskopija vienos narkozes metu.
Kito ciklo metu dariau FET naturaliame cikle, ir galbut sutapimas, gal ne, bet butent tada pirma kart buvo kibimas. Galbut tikrai suveike kaip pabraizymas, bent jau as taip galvoju.
Žemuogių pievelė parašė:
O man rygoj echo 01.26, kitas 02.12 tai aišku dabar ėjau tarpinio LT, kad ramiau gyvent - 9 sav. 2 dman kosmosas!!!
Nedirbti 😀kaip sako darbas ne vilkas į mišką nepabėgs 😀po tiek metų galit sau leisti ir nusimuilinti nuo darbo, gal kitą dieną pavyks atidirbti ☺️
Žemuogių pievelė parašė:
Sveikinu, ir kelkites prg!!! Laukiam poryt update
Aciu merginos labai uz sveikinimus, dar sunku patiketi, toks tas FET keistas buvo.
Del PRG tai idomiai -cituoju koordinatore-" kadangi daretes tyrima ryte pries vartojant vaistus tai todel ir toks rezultatas, reikia tyrima darytis vanda pusantros po vaistu pavartojimo, tada bus tikras rezultatas"
Nu ir ka dabar daryt? Man atrodo kaip tik nesamone, ka jus mano vietoj darytumet? Nieko papildomai nei gert nei leistis neliepe, tik kartoti tyrimus ketvirtadieni...
Žemuogių pievelė parašė:
O man rygoj echo 01.26, kitas 02.12 tai aišku dabar ėjau tarpinio LT, kad ramiau gyvent - 9 sav. 2 dman kosmosas!!!
Ramiai pupsekit-bus tu darbu 😘
Mažylė1 parašė:
Sveikos merginos, turiu keletą gerų klausimų, kas galės pasidalinti savo patirtimi ir/ar žiniomis ir man padėti - iškart atsiunčiu saldainių dėžę 🌷😉 1. Jei histeros…
Pirmą atsakė... Kitų dviejų nežinau tiksliai, bet bent jau savo nuomonę parašysiu. Dėl netoleravimo - manau, jei tik dabar sužinojai, o iki tol ramiai gyvenai, tai ten tokie maži kiekiai, kad vargu ar labai sureaguotų organizmas... Na aš gerčiau ir nesukčiai galvos... Dėl trečio - manau reiks LT recepto...
Fione parašė:
Aciu merginos labai uz sveikinimus, dar sunku patiketi, toks tas FET keistas buvo.
Nu blemba as visad stengiau pries darytis ir visad 170 250 gal net 300 macius net issigandau.
Vartoju lubion ryte + 100 gepretix nuo kraujavimo
16:00 2x 100
22:00 2x100 gert ir 2x100 vaginaliai
Net jai susimaisius buvau ir gal 2 sav variau i uzpakali...neklauskit oati nezinau- vistiek prg aukstas buvo
Žemuogių pievelė parašė:
Nu blemba as visad stengiau pries darytis ir visad 170 250 gal net 300 macius net issigandau.
Na vat tame ir keista-vienoms vienaip sako, kitoms kitaip. Pas mane dar miomu pilna, o jas prg irgi maitina, tai gal del to mano atveju nenori uzaukstinti prg, na bet baisu del per mazo jo kiekio persileist, galvoju gal reiktu vis tik bent jau prideti nors viena ultragest piliule🤨tik kada
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai