ReGiN@ parašė:
Labas rytas mergaitės 😊😘 aš boba be kantrybės 😂 sakiau darysiuos tik penktadienį testą ir vėl pyst širyt jau neiškenčiu 😁 vakar pilvą skaudėjo labai, bet skausmas b…
Sveikinimai😊🌼
ReGiN@ parašė:
Labas rytas mergaitės 😊😘 aš boba be kantrybės 😂 sakiau darysiuos tik penktadienį testą ir vėl pyst širyt jau neiškenčiu 😁 vakar pilvą skaudėjo labai, bet skausmas b…
Sveikinimai😊🌼
simonsita parašė:
Sveikinimai😊🌼
Ačiū 💗 bijau dar kažkaip labai džiaugtis, kol hcg nepasidarysiu 😊
ReGiN@ parašė:
Ačiū 💗 bijau dar kažkaip labai džiaugtis, kol hcg nepasidarysiu 😊
Man po tokių gražių testukų,ant rankų guli 6 savaičių mažylis 😉taip,kad manau viskas bus gerai 😉
simonsita parašė:
Man po tokių gražių testukų,ant rankų guli 6 savaičių mažylis 😉taip,kad manau viskas bus gerai 😉
Ojei kaip nuostabu!🥰🥰🥰 svekinimai!!!😘💗 aukit sveiki, dideli ir gražūs 😍 įnešėt daug pozityvo🥰🥰 o jums nepamenat pilvą skaudėjo?
man kiekvieną dieną skauda nuo įsodinimo kaip per mm tokiais spazmais 🤔
ReGiN@ parašė:
Ojei kaip nuostabu!🥰🥰🥰 svekinimai!!!😘💗 aukit sveiki, dideli ir gražūs 😍 įnešėt daug pozityvo🥰🥰 o jums nepamenat pilvą skaudėjo?man kiekvieną dieną skauda nuo įs…
Skaudėjo, ir net labai, jaučiau tokį maudimą 🙂
simonsita parašė:
Skaudėjo, ir net labai, jaučiau tokį
simonsitaKaip gerai
truputį nuraminot
šiandien pasiskambinau į ligoninę dėl hcg tyrimo, kadangi testą rodo teigiamą, gydytojas parašė siuntimą į laboratoriją pasidaryt tyrimo, sakau dar progesterona norėčiau išsitirt
tai šmikis neleido
bet su labe pakalbėjau, tokia gera pas mus ji čia, tai savo nuožiūra pridėjo
sako tik nieko nesakyk
ok, ok sakau
dabar pirmadienio reik sulaukti, nes tik pirmadienį atsakymai
labai tikiuosi, kad skaičiukai parodys nėštumą 😇🙏🙏🙏
ReGiN@ parašė:
Super🥰 sekmės jums pirmadienį😉
simonsita parašė:
Super🥰 sekmės jums pirmadienį😉
Ačiū
Sveikos, kuri iš helfo bandetes už vaistus susitvarkyti kad grąžintų viršijus 17416 Gal galite parašyti kaip ten su tuo 6 mėn laiku. Jei aš pvz nusipirkau vaistus ir pradėjau naudoti rugsėjį, tai 6 mėn iki vasario bus.jei virsysiu tą suma ir daugiau, tada tik galiu siusti tuos cekius? Ar jau galiu siusti dabar, yra išleista 14.000
Jei speju išsiųsti iki vasario ir tada jie ten pratęsia tą galiojimo laiką vaistų naudojimo ir grazinimo?, pvz jei po vasario dar reiks vaistų papildomai, ar jau tik ta pusmetį jei virsyju 17416 kitą permoketa dalį gražina? Ar jau skaitosi kitas pusmetis ir negrazins jei viršijau...
Tikiuosi supratot ką turėjau omenyje
-BD- parašė:
Sveikos, kuri iš helfo bandetes už vaistus susitvarkyti kad grąžintų viršijus 17416 Gal galite parašyti kaip ten su tuo 6 mėn laiku. Jei aš pvz nusipirkau vaistus i…
Sveika, labai gerą klausimą uždavei, aš tokioj pat situacijoj
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai