-BD- parašė:
Sveikos, kuri iš helfo bandetes už vaistus susitvarkyti kad grąžintų viršijus 17416 Gal galite parašyti kaip ten su tuo 6 mėn laiku. Jei aš pvz nusipirkau vaistus i…
O tu cia per abu kart sudejus gaunasi tau 14000 ?
-BD- parašė:
Sveikos, kuri iš helfo bandetes už vaistus susitvarkyti kad grąžintų viršijus 17416 Gal galite parašyti kaip ten su tuo 6 mėn laiku. Jei aš pvz nusipirkau vaistus i…
evelince parašė:
Man tik pirmas ivf buvo ir 1fet. Deja nesėkmingai tai reiks 2 ivf ruoštis nes nebėra šaldytų, tai galvoju jei pradėsiu po naujų, tai kaip su tais vaistais spesiu susitvarkyti ar ne. Man pirmą kart ilgai LB stimuliavo ir gonalio daug teko pirkti. DB ir dozės bus didesnes tai ir susidarys suma...
ReGiN@ parašė:
Sveika, labai gerą klausimą uždavei, aš tokioj pat situacijoj![]()
Kiek Tu išleidai ant vaistų? Bet pas tave teigiamas rezultatas tai kitos procedūros neprireiks
-BD- parašė:
Kiek Tu išleidai ant vaistų? Bet pas tave teigiamas rezultatas tai kitos procedūros neprireiks![]()
Aš netoli 16000 išleidau ant vaistų, ną kolkas testas teigiamas, tikiuosi ir kraujas parodys gerus skaičiukus ir kitos procedūros neprireiks🙏😇 o jums palinkėsiu stiprybės ir daug kantrybės, svarbu nenuleist rankų, kažkaip liūdna širdį, kad nepasisekė jums taip 😘💗
ReGiN@ parašė:
Aš netoli 16000 išleidau ant vaistų, ną kolkas testas teigiamas, tikiuosi ir kraujas parodys gerus skaičiukus ir kitos procedūros neprireiks🙏😇 o jums palinkėsiu sti…
♥️
-BD- parašė:
Man tik pirmas ivf buvo ir 1fet. Deja nesėkmingai tai reiks 2 ivf ruoštis nes nebėra šaldytų, tai galvoju jei pradėsiu po naujų, tai kaip su tais vaistais spesiu su…
Reikia siųsti po kiekvieno ivf karto jūsų užpildytą formą su čekiais, pridedant iš vaisingumo klinikos gautą formą. Ir taip po kiekvieno ivf karto: gaunate formą iš klinikos, pridedat savo formą ir čekius taikytus būtent tam ivf kartui🙂
praranduvilti parašė:
Reikia siųsti po kiekvieno ivf karto jūsų užpildytą formą su čekiais, pridedant iš vaisingumo klinikos gautą formą. Ir taip po kiekvieno ivf karto: gaunate formą iš…
Va kaip! Dėkoju!
-BD- parašė:
Man tik pirmas ivf buvo ir 1fet. Deja nesėkmingai tai reiks 2 ivf ruoštis nes nebėra šaldytų, tai galvoju jei pradėsiu po naujų, tai kaip su tais vaistais spesiu su…
Kokius vitaminus naudojai pries ivf? Ar naudojai aspirina dabar?Nes man pirmas ivf irgi sunkiai stimuliavosi , tai as galvoju vitaminai kiso koja nes kai pasidariau ir geriau tu kuriu truko tai ir stimuliacija trumpesne buvo.Bet as tik stimuliacijos metu geriau aspirina po to nutraukiau .
evelince parašė:
Kokius vitaminus naudojai pries ivf? Ar naudojai aspirina dabar?Nes man pirmas ivf irgi sunkiai stimuliavosi , tai as galvoju vitaminai kiso koja nes kai pasidaria…
Nieko apart folata negeriau prieš ivf.
Ką tu gerej? DB galvoju pagerti kiaušialąsčiu kokybej...
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai