2019.04.21 11:49 (prieš 7 m.)
Vikaledi parašė:
Aš dėl jūsų sakau Te,jus negalite gydytis taip kaip gydosi kitos o jus nuo pat pradžios vartojate ne tai ką gydytojas liepia ,o ką merginos vartoja ! Esate po isodi…
Vikaledi, mano gydytojas netiki stebuklinga progesterono galia ir sake jam siuo klausimu netrukdyti.
Pirma IVF mano prg pries ikelima buvo 169, po ikelimo nukrito iki 37, kada man skyre prontogest 100 mg kas antra diena. Sia shema naudoju nuo ikelimo dienos. Savavaliskai. Kas pasiteisino.
Si karta per FET ikelimo diena mano prg buvo 45 (zymiai maziau, nei pirma karta ta pacia ikelimo diena, 169). Reikia nepamirsti, kad mano anovuliacinis ciklas, kad prg nesigamina. Ta pacia diena pradejau vartoti, pakartosiu! savavaliskai, prontogest 100 mg kas antra diena ir 6 dpi mano prg buvo 88. Vakar susileidau paskutine 6ta ampl. Sio vaisto galiu nupirkt tik nuvaziavus i NW ir tai nezinau, ar jie turi ir ar parduos. Bet as noriu kita sav dar nesileist kelionei, nes man tai yra sudetinga. Labai pavarstu. Be to kelione trunka apie 8 val pirmyn-atgal. Tai rytoj pradedu leisti prontogest 50 mg. Kaip suprantu jo reikia leisti kas diena, kadangi doze dvigubai mazesne uz pries tai mano vartojama. Pasitarti negaliu su gydytoju, rasiau del ko. Liepta netrukdyti jam sio klausimu.
Ar as turejau sita visa info jums dabar rasyti ir uzimti vieta, gal kas turi reiksmingesniu klausimu?
Manau uzteko mano vieno klausimo, uzduoto Lieput...
Aciu! Sekmes ir Jums!
P.s. ir Jus perskaitykit savo ir mano posta ir pasakykit, kas uzpuole
Del papildu nei vienas gyd neduos patarimo, ka jums vartoti. Ar uzdrausti. Yra vienintele isimtis Fiolio r. Tai man gyd-ja liepe padidinti doze, prie 400 papildomai dar gerti +800. O tai kad dar dasidejo pask metu +300, tai vakar as uzdaviau klausima ir pasikoregavau pries geriant. Nors galejau ir pati tai padaryti. Labai atsiprasau, kad ilindau i Jusu asmenini foruma, uzdavus klausima, jums nereiksminga!