valerija1912 parašė:
Sveikos merginos, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi dėl vaistų.. kiekvienas gydytojas turi savo metodikas ir savo patirtį, kiekvienas mūsų ciklas yra individualus i…
Fantastiskai pasakyta
liudna,kad iskilo gincai tarp merginu,dar tokia diena ir tokiu jautriu Te365 metu. Te365, as juk siuliau atsiriboti nuo forumo butent del gincu,kad pasaugoti save ir mazyli. O kaip tycia isiplieskei baisiausiai, per jautriai sureagavai, mergyt, gal isitvirtinantis leliukas kelia hormonu audras ir laukimas varo is proto. Bet ir tu buk svelnesne del kitu ir saves. O Vilaledi, pet grubiai, mergyt, tu su tuo "pats sau daktaras", " ar jau zinai,kad truks" ir pan. Netaktiskai. Mes pasitikim arba ne daktaru, bet to mes neesam prastesnes, daznai tam yra pagrindo. Ir tas suvokimas,kad prg Te365 reikia, visiskai protongas ir pagtįstas, nepaisant jos metymosi kitais klausimais ir nuotaikomis. Jai anovuliacinis cikas. Ji prg stebi,daro tyrimus, kiek supratau,o ne is lempos naudoja ir logiska,kad pasitvirtinus nestumui,tex dar naudoti kuri laika. Visos cia zino,kad prg pakankamai svarbus. Taip, as irgi savivaluavau per Fet ir stipriai, o per IVF nic nieko. Bet ar as blogesne dabar? Is to supratau,kad su papildomom hcg injekcijom man prg issisavina kosmiskai stipriai, kas pastojus tektu stebeti,kad neuzkelti per aksto. Kiekviena mes nesam atsakomybe uz save ir busimus mazylius ir pacios sau rupime daznai labiau, nei medikui.Juk daznai juos ir keiciame,ieskodamos savo formules. Naturalu,kad jos ir ieskome. Su prg pridejimu ir stebejimu manau niekam nepakenksime. O jau kiti vaistai- kaskita. Beje as kazka praziopsojau su Te365 naudojamais papildais
brangioji,nestumo metu ne viskas galima,kai ko perdozavimas sutrigdo gyvybines leliuko funkcijas. As po ikelimo stipriai apribojau visus papildus, principe nutraukiau kiriam laikui. Dar per fet masciau naudosiu si bei ta po ikelimo,bet apbijojau.
Beje turiu prisipazinti,kad ziauriai susimakalavau su dienomis. Maniau,kad jau savaite praejo po tyrimu,supratau,kad 4 dienos paziurejus tyrimu statisyika. Buvau pakraupus pati savimi. Susitelkiau daug i nauja darba, plius tas issitempes laukimo jausmas iskreipe mano laiko suvokima :blush
Tad mergaites bukim svelnesnes, jautresnes, supratingesnes. Dzisukimes uz tas, kurioms pavyko surasti daktara, kuriuo pazitiki,ir padekime yoms, kurioms kyla abejoniu, ir pabresiu-daznai pagrįstu. Priimkime visas,darancuas klaidas ir ne, priimzn ias sprendomus ir ne, paklustancias ir ne. Del to sis forimas ir svarbus, nes margas,kaip mus marguciai dabar
su antra Velyku diena visas, muaaaa