Alinuks parašė:
Jolsanoje Klaipėdoje. Aš taip pat labai tikouosi kad sis kartas bus paskutinis ir sekmingas 🤰😇♥️
Pas ka darotes ten?
Alinuks parašė:
Jolsanoje Klaipėdoje. Aš taip pat labai tikouosi kad sis kartas bus paskutinis ir sekmingas 🤰😇♥️
Pas ka darotes ten?
Metafora parašė:
Prolutex. Iš pradžių 25 Mg, šiandien padidino iki 2x25, nes mažokas prg skaičius ;)
Man paskyre leidziamus i raumeni Prontogest, ampuleje 100 mg. Truputy kaina gasdina, nes viena ampule 20 eur, jei reikes ilgai leistis, tai lb brangus malonumas..
Jie aliejiniai, tai nors vakar buvo diena suleisti, visa uzpakali skauda dar siandien, negaliu net priliesti.. gal zinot budu kaip pataisyt situacija?
Sweet parašė:
Pas ka darotes ten?
Pas gydytoja Holsman
FoxyFox parašė:
Man paskyre leidziamus i raumeni Prontogest, ampuleje 100 mg. Truputy kaina gasdina, nes viena ampule 20 eur, jei reikes ilgai leistis, tai lb brangus malonumas..
Man irgi jie paskirti, tai susileidžia kaip kada skaudžiai, kaip kada visai nejaučiu. Užsidėkite kažką šiltą ant leidimo vietos, greičiau praeis. Dar degtinės kompresas tiktų, bet tikintis nėštumo turbūt šis metodas netinka 😊
Vartoti juos reikės iki 12 sav.,tai piniginę nuskausmins tikrai 😁
Kas kiek dienų paskyrė leistis jums? Man kas 3.
darida parašė:
Man irgi jie paskirti, tai susileidžia kaip kada skaudžiai, kaip kada visai nejaučiu. Užsidėkite kažką šiltą ant leidimo vietos, greičiau praeis. Dar degtinės kompr…
Man kasdien po karta, nes mano labai zemas
tai kai paskaiciavau tai ulialia! Savaitei 140 eur viena ant progesterono :/
Sveikos merginos. Esu naujoke sioje grupeje. Turiu klausima. Darome ivf ir paskyre po punkcijos gerti prednizolona, sako, del to kad pasilpnintu imuniteta. Bet grizus namo, perskaiciau info lapeli vaistu ir ten parasyta kad pirmaji trimestra vaistas ypatingai pavojingas vaisiui. Po bandymu su gyvunais pastebejo vaisiaus augimo sutrikimu ir nesusiformavusio gomurio.
Bisko isigandau! Ar toks gydomo metodas yyra įprastas?
Ačiū uz atsakymus ir pamastymus
FoxyFox parašė:
Man kasdien po karta, nes mano labai zemastai kai paskaiciavau tai ulialia! Savaitei 140 eur viena ant progesterono :/
Oho! 😳😳😳
O kokių papildų skyrė gerti?
Ausrine89 parašė:
Sveikos merginos. Esu naujoke sioje grupeje. Turiu klausima. Darome ivf ir paskyre po punkcijos gerti prednizolona, sako, del to kad pasilpnintu imuniteta. Bet griz…
Labas,maziau skaityk
Mes visos pereinam per situos arba per dexamethasone ir viskas gerai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai