MyHope parašė:
Supratau 😊 tada vadinasi galima ji vartoti. Kazin kiekviena diena po ta paketeli ir gerti?😊🪻
Kasdien magnis vartojamas. Pagal poreikį galima ir ne vieną kartą dienoje, jei tampo labai pilvą ar kojas mėšlungis.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMyHope parašė:
Supratau 😊 tada vadinasi galima ji vartoti. Kazin kiekviena diena po ta paketeli ir gerti?😊🪻
Kasdien magnis vartojamas. Pagal poreikį galima ir ne vieną kartą dienoje, jei tampo labai pilvą ar kojas mėšlungis.
StebuklingaŽaluma parašė:
Supratau. Taip ir darysiu😊🪻
rine parašė:
Sveikos, visiskša paranoja/panika.. ryt punkcija, o šiandien krūtinė jau skaudi, kaip kad koks pms būtų... ar yra kam taip buve? 🫣
Nuo hormonú taip gali būt, nepergyvenkit
Ocean Ni parašė:
Nuo hormonú taip gali būt, nepergyvenkit![]()
Pirmas ivf, tai viskas baisu ir kyla klausimai ar normalu, ačiū labai 😊😊
MyHope parašė:
Aha,toks tikrai jausmas kaip ateinant mm🤔 viskas atrodo baugu,pirma karta ikelimas buvo. Pasimetusi juodai esu 🤦♀️ nestumu buve,bet nutruke greitai. Tikiuosi ,kad …
Man ir maudė intensyviai. Vietom net buvo atrodo ne maudimas, o skausmas kaip per mėnesines. Tai tikrai visokių pojūčių gali būti. Įtariu man buvo implantacinis patepliojimas 9dpi. 🙂
SvKr parašė:
Man ir maudė intensyviai. Vietom net buvo atrodo ne maudimas, o skausmas kaip per mėnesines. Tai tikrai visokių pojūčių gali būti. Įtariu man buvo implantacinis pat…
Labai jau nemaloniai. Uzeina uzeina ir vel praeina. Tokiais tarpais. 🤔 gali buti nuo prg ,kad viduriai uzkieteja?
MyHope parašė:
Labai jau nemaloniai. Uzeina uzeina ir vel praeina. Tokiais tarpais. 🤔 gali buti nuo prg ,kad viduriai uzkieteja?
Na tikrai visko gali būti. Čia kaip prieš mėnesines savijauta nuo visų hormonų. 😊 Man nuo estrofem dermatitas paūmėja. Tai tikrai visko nutinka. 🙂
MyHope parašė:
Pasidarykite PRG tyrima, galbut per zemas, del to maudzia.
Diasporal kasdien galima, bet magnis milteliais gali laisvinti vidurius, tai jeigu per daug laisvi bus, tuomet gerkit reciau, arba tabletem.
SvKr parašė:
Na tikrai visko gali būti. Čia kaip prieš mėnesines savijauta nuo visų hormonų. 😊 Man nuo estrofem dermatitas paūmėja. Tai tikrai visko nutinka. 🙂
Aciu uz pasidalinta patirti 😊🪻
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai