Ligitukas333 parašė:
Sveiki, gal kas Nw dare ivf mokama ir viska šaldė , be ikelimo. Turiu klausimu dėl mokėjimų.
Mes daremes.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLigitukas333 parašė:
Sveiki, gal kas Nw dare ivf mokama ir viska šaldė , be ikelimo. Turiu klausimu dėl mokėjimų.
Mes daremes.
Ligitukas333 parašė:
Mes daremes, mokejom uz saldyma tuo kartu, bet panaudojom po keliu menesiu savo saldytus.
auryte777 parašė:
Nerandu info einant pas genetiką poros ištyrimui, reikia kokius senus tyrimus su savimi turėti? 🤔
Kiek pamenu nereikia
Vika25 parašė:
9DPI, tyliai džiaugiuosi ir laukiu hcg. 🥹 žadėjau nesidaryt, bet buvo tokia nuojauta- galvoju bus kaip bus, jei nieko nebus- nelabai ką ir bepakeisi.. bandysim dar.…
sveikinimai
man šiandien 8 dpi, jau nežinau kiek kartų iki vaistinės planavau eit testuko, bet kažkaip dar prisibijau, irgi laukiu hcg, jau visai šalia
ar pasireiškė daugiau simptomų?
Laukimas123 parašė:
sveikinimai![]()
man šiandien 8 dpi, jau nežinau kiek kartų iki vaistinės planavau eit testuko, bet kažkaip dar prisibijau, irgi laukiu hcg, jau visai šalia
…
Jautrumas kvapams, nuovargis didesnis, krūtinė skaudi ir didelė, pykinimas minimalus labiau vakare ir pamaudimas, tempimas pilvo apačios. 😄😊 o daugiau kaip ir nieko.. 🙈
Sveikos. Idomios jusu patirtys vartojant duphaston - jeigu neklystu, vartojant ji jauciamas didelis mieguistumas taip? Man paskyre vartoti tablete ryta ir tablete vakare 10 dienu, tai galvoju - gal pirma tablete isgerti kokia 4 ryto uzsistacius zadintuva, nes poto vistiek dar turiu pora valandu iki kelimosi, ir sekancia 4 per pietus. Beja - kada realiausia tiketis, kad prasides mm pabaigus gerti? Zinau, visoms individualiai, tad tiesiog idomi visu nuomone
Vika25 parašė:
9DPI, tyliai džiaugiuosi ir laukiu hcg. 🥹 žadėjau nesidaryt, bet buvo tokia nuojauta- galvoju bus kaip bus, jei nieko nebus- nelabai ką ir bepakeisi.. bandysim dar.…
Sveikinu 🤞❤️ pati esu dar tik 3 dpį, kažkaip negalvoju apie testuką kolkas, bet pasidalinkit kokį čia naudojote, girdėjau kad livsane jautriausi.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai