vileva parašė:
Pabandykit vesti dienorasti ka kasdien suvalgote. Bus lengviau atsekti.
Aciu uz gera minti
vileva parašė:
Pabandykit vesti dienorasti ka kasdien suvalgote. Bus lengviau atsekti.
Aciu uz gera minti
sauluzytee parašė:
cia kaip pakliusi pas ka paklaust...ir kiek pati busi pasikauscius ziniom..
man su pirma dukra pasake, kad ner pas mane pieno, tai vat galvoj ir nebebuvo.. …
Aisku. Taip is kitos puses pagimdyti saugiai ir sveika kudiki kad jam nieko neatsitiktu dar svarbiau. Tai vat ir mano gydytojas atkalbineja net nuo santariskiu apie VGN net nekalba. O su pirmu as irgi pieno neturejau. Labai trumpai vos 1 menesi. Dabar su antru atrodo norisi matinti paciai juk sako visos gali tureti to pieno o jei turejau pradzioj to pieno, vadinasi kazkas ar nepasitikejimas ar dar kas pakiso koja,nzn. Ikvepiat tada Jus kad su pirmu neturejot pieno o va su antru viskas gerai ?
Gaikunas parašė:
Aisku. Taip is kitos puses pagimdyti saugiai ir sveika kudiki kad jam nieko neatsitiktu dar svarbiau. Tai vat ir mano gydytojas atkalbineja net nuo santariskiu apie…
Na pirmas kokias 3 sav reikia dažnai ir naktį, ir dieną žindyt, kad pieno atsirastų normaliai. O būna vaikiukas naktį valgyt nenori, tai ir mamytė naktį pamiega ir per ilgą pertrauką tarp žindymų oadaro, dėl ko pieno pamažėja. Bet pradžioje pirmomis d, tai visoms gi to pieno nebūna. Man gal tik penktą d po gimdymo jo atsirado. Iki tol tik keli lašai priešpienio buvo
LaMona parašė:
Na pirmas kokias 3 sav reikia dažnai ir naktį, ir dieną žindyt, kad pieno atsirastų normaliai. O būna vaikiukas naktį valgyt nenori, tai ir mamytė naktį pamiega ir…
tai vat tas ir yra durnas pasakymas nera pieno... taip, pas mane jo irgi nebuvo ligoninej, bet namie papai dege nuo pieno pertekliaus, bet gi gydytoja sake, kad as neturiu pieno, vadinas nera...
sikart gerokai labiau buvau pasidomejus apie zindyma, tai ir supratau ka ne taip dariau pirmakart
Gaikunas, mano "luzis" atsirasti pasitikejimui buvo Vitkausko knyga ir avent paskaita
realiai daugiau nieko papildomai ir nesidomejau, bet uzteko siu dvieju dalyku, kad pasitikejimas savim atsirastu
dabar sese bandau irgi nuteikineti tam, nes pries 10 metu ir pas ja "pieno nebuvo"...
LaMona parašė:
Na pirmas kokias 3 sav reikia dažnai ir naktį, ir dieną žindyt, kad pieno atsirastų normaliai. O būna vaikiukas naktį valgyt nenori, tai ir mamytė naktį pamiega ir…
Tai tas aisku, viska zinojau skaiciau apie tai knygas,paskaitas ziurejau. Keldavausi net su zadintuvu nakti kad zindyti vaika jei jis neatsibusdavo,nes skaiciau kad nakti labiausiai gaminasi pienas,oksitocinas issiskiria ir pan. Dingo vienu metu ir viskas vos 30ml.nutraukdavau. su medelos primatinimo sistemele per kruti misinuka maitindavau kad butu skatinama krutine nu niekaip neatsirado daugiau pieno ir dingo kol vaikas isvis atsisake net kruti imti trumpam ? vat ir nesupratau atrodo tikrai stengiausi del pieno gausinimo ir nieko nesigavo. Gal vistik galvoje jau kirbejo mintis nepasitikinti kad as negaliu vadinas tureti pieno
sauluzytee parašė:
tai vat tas ir yra durnas pasakymas nera pieno... taip, pas mane jo irgi nebuvo ligoninej, bet namie papai dege nuo pieno pertekliaus, bet gi gydytoja sake, kad as …
Aš Vitkauską taip pat skaičiau. Prieš tai avent kursuose buvau. Tai galiu pasakyti, kad tuose avent kursuose viską iš Vitkausko knygos pasakojo. Paveiksliukai net tie iš tos knygos buvo. Paskui tik pamačiau, kai tą knygą skaičiau
Gaikunas parašė:
Tai tas aisku, viska zinojau skaiciau apie tai knygas,paskaitas ziurejau. Keldavausi net su zadintuvu nakti kad zindyti vaika jei jis neatsibusdavo,nes skaiciau kad…
Ko gero nuo galvos. Beja, su pientraukiu mažiau išsitraukia, nei vaikas ištraukia. Aš košėms dabar kelis mėn traukiau, tai man jei tik vaikas suklykia, tai su ta medela ir nebesiteaukia, nors krūtis ir pilna dar atrodo. Ir dar man toks dalykas yra buvęs: grįžus iš ligoninės atėjo vaiko gydytoja pažiūrėti ir ji man pasakė, kad aš blogai žindau: per dažnai žindau ir per ilgai vaiką prie (.)laikau, be to naktį nereikia žindyti, nes vaiko skrandukas turi ilsėtis, be to turiu grafiką padaryti ir žindyti vaiką pagal tą grafiką kas tris val. Na mb užsispyrė pagal gydytojos nurodymus daryti ir aš iš po nakties atsikėliau vienu (.) tuščiu. Tai man jame pieno atsirado tik po 2 sav, o susilygino su kitu gal po 2 mėn.
sauluzytee parašė:
tai vat tas ir yra durnas pasakymas nera pieno... taip, pas mane jo irgi nebuvo ligoninej, bet namie papai dege nuo pieno pertekliaus, bet gi gydytoja sake, kad as …
Pries gimdyma skaiciau Vitkauska,dar kt.knyga apie zindyma,paskaitas apie zindyma ziurejau ir taip pasitikejau visiems pasakojau kaip gali visos zindyti. Ir vat .... dingo pienas.
LaMona parašė:
Ko gero nuo galvos. Beja, su pientraukiu mažiau išsitraukia, nei vaikas ištraukia. Aš košėms dabar kelis mėn traukiau, tai man jei tik vaikas suklykia, tai su ta me…
Na zodziu pagal tarybinius laikus parekomendavo gydytoja ☺
Gaikunas parašė:
Na zodziu pagal tarybinius laikus parekomendavo gydytoja ☺
Na taip
gerai, kad paskui atsirado vėl, bet ilgai vaikščiojau vieny (.)dideliu, o kitu mažu
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai