Vis aiškinuosi, ar man padidėjęs, ar sumažėjęs skrandžio rūgštingumas, tai prisiskaičiau, kad sumažėjęs skrandžio rūgštingumas iššaukia autoimunines ligas, o tokia ir žvynelinė. Gal kas jau aiškinotės sąsajas?

Guaca parašė:
esu lankiusis pries keleta metu pas prof. Milda Bylaite-Bucinskiene (www.skin.lt yra telefonas klinikos, Ateities g.) patiko ir bendravimas su pacientu, ir profesio…
Sveiki, ar pavyko isspresti zvynelines galvoje problema? Man tai nesibaigianti problema..
GiedreG parašė:
Sveiki, ar pavyko isspresti zvynelines galvoje problema? Man tai nesibaigianti problema..
nee, cia turbut amzinas procesas. arba mano atveju - tik nestumo metu buvo dinge. plaunu su sampunais (mediket ictamo, noreva nuo pleiskanu), bet viskas laikina. tiesa, hormoniniu vaistu nesu bandziusi. ai, nebent Dermovate man padedavo, bet jau tuo atveju kai slapiuodavo galvos oda
Domikamo parašė:
Rekomenduokit šampūną žvynelinės prevencijai sausiems plaukams?
Man Vichy dercos patinka sausiems plaukams
O kam ta prevencija?
Aš dabar labai riboju angliavandenius, nors tik antrą sav., bet jau matosi pagerėjimas dėl žvynelinės
bebriuke83 parašė:
Man Vichy dercos patinka sausiems plaukams![]()
O kam ta prevencija?![]()
Aš jų beveik išvis nevartoju išskyrus makaronus kartais. Man nuo nervų dažniausiai, nes kai baisiai susinervoju taip ir pasireiškia. O šampūną noriu surasti tinkamą, nes kas dažniausiai tinka plaukams tai netinka galvos odai, o kuris tinka galvos odai sausina plaukus.. Ir dar plaukai slinkt pradėjo vėl.
man rudenį begalo slinkti buvo pradėję, vos ne kaip po nėštumo. tai nežinau kas sureagavo - nes pakeičiau tiroksino dozę (turiu autoimuninį tiroiditą), pradėjau gerti geležį (FE normoj, bet prie žemesnės ribos) arba nusikirpau plaukus (ilgokai nekirpus buvau) ryškiausią efektą po kirpimo pastebėjau (jis buvo paskutinis) 🤷♀️🤣