nematoma123 parašė:
ooo braskyte!su gimtadieniu tave!Galesite su Teja kartu baliukus kelti;-)
Mano pieniuko kalsim siandien
ačiū
nematoma123 parašė:
ooo braskyte!su gimtadieniu tave!Galesite su Teja kartu baliukus kelti;-)
Mano pieniuko kalsim siandien
ačiū
neringa2 parašė:
braskyte,su gimimo diena![]()
![]()
![]()
ačiū
neringa2 parašė:
nu ka merginos, kiek atsimenu rytoj turetu buti nemazai gimdanciu, ryt 12/12/12... Man duota irgi paskutine data iki gydytoju isikisimo
jau rytoj terminas
gal ir bus kas nors
, siandien darys man membrane sweep truputely nervuojuosi kaip speju sodins ant kedes, dar neteko niekad sedet
Braskyte sveikinimai :*
aciu uz palaikyma mergytes. Gimdziau queens.
as netylesiu dabar. tikrai bandysiu rast teisybe. kai jegos atsigaus mano. o gal kuri zinot ar atiduoda ta nesciosios kortele. man labai idomi pavarde tos kuri gimdyma prieme. nes nezinau. O ji ten tiek rase kazka gal bus ir pavarde parasius
geris parašė:
Na taip, bet kazkaip kai galedavau atsispirti tai ir neragaudavau![]()
o as neatsispirdavau kai jau labai uzsimanydvau, nieko cia blogo
minusiuke parašė:
Atsiprasau uz klaidas is tel man leleidzia normaliai parasyti.
nu va bus tau uzsieni gimdyt, apie juodes esu grdejus daug blogo gimdymo metu..ne pirma tu ir nepaskutine
Eckaja parašė:
jau rytoj terminasgal ir bus kas nors
, siandien darys man membrane sweep truputely nervuojuosi kaip speju sodins ant kedes, dar neteko niekad sedet
![]()
parasyk kaip tau ten bus ligoninej,man 13/12/12 laukia tas pats
minusiuke parašė:
Braskyte sveikinimai :*
aciu uz palaikyma mergytes. Gimdziau queens.
as netylesiu dabar. tikrai bandysiu rast teisybe. kai jegos atsigaus mano. o gal kuri zinot ar atiduoda ta nesciosios kortele. man labai idomi pavarde tos kuri gimdyma prieme. nes nezinau. O ji ten tiek rase kazka gal bus ir pavarde parasius![]()
ja turi atiduoti ta kortele,butinai paprasyk
Solve74 parašė:
nu va bus tau uzsieni gimdyt, apie juodes esu grdejus daug blogo gimdymo metu..ne pirma tu ir nepaskutine
negalima taip sakyti,man daug moteru pasakojo,kad jei ne juode midwife,tai nezinia kuom butu baigusis,tiesiog tokia pasitaike jai rastininke
neringa2 parašė:
nu ka merginos, kiek atsimenu rytoj turetu buti nemazai gimdanciu, ryt 12/12/12... Man duota irgi paskutine data iki gydytoju isikisimo
mes irgi bandysim perėtis rytoj
tik bijau siandien persikrutet kad dar ant vakaro savo dziaugsmo nesulaukciau, skauda viska maudzia, klubus lauzia i sonus, pasiremus einu :/ bet labai dziaugiuosi, kad viskas jau tuoj tuoj baigsis. Maziuke kiek aprimus, nuo ryto tik pora krustelejimu buvo, gal kaupia jegas rytojui
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai