pipi parašė:
is savo patirties su vyresnele galiu patart Italtrike paspirtuka namams - gavo pirmojo gimtadienio proga ir per du metus nenusibodo dukrytei, kasdien pasivazineja (…
koks faainas
pipi parašė:
is savo patirties su vyresnele galiu patart Italtrike paspirtuka namams - gavo pirmojo gimtadienio proga ir per du metus nenusibodo dukrytei, kasdien pasivazineja (…
koks faainas
Mes "pramusem" vandens gerima
Nupirkau dar viena (jau ketvirta) gertuve ir galu gale pradejo gert vandeni..., nes praktiskai visai negerdavo-labai dziaugiuos, nes man tai labai svarbu. Kazkaip nepraktikuoju jokiu arbateliu ar sulciu ir su pirmu taip dariau, o tik vandenuskas. Mano vyresnelis kasdien isgeriau daug vandens ir sulciu net nemegsta... Tas mane labai dziugina-noriu ir maziukui iskiepyti iproti gerti vandenuka...
kalistta parašė:
Mes "pramusem" vandens gerima![]()
Nupirkau dar viena (jau ketvirta) gertuve ir galu gale pradejo gert vandeni..., ne…
Puikumelis
As tai tiek pinigu isleidau tom gertuvem... galiausiai sportdirect nupirkau tokia, ir per dvi dienas ismoko
VytauteR parašė:
Puikumelis![]()
As tai tiek pinigu isleidau tom gertuvem... galiausiai sportdirect nupirkau tokia,…
Pas mane irgi su siaudeliu tokiu ir tik taip pradejo gert, nors ir is kitu traukt mokedavo vandeni, bet jam kazkaip nepatiko taip, kaip sita... Gal dar itakos turejo, kad brolio irgi su siaudeliu
kalistta parašė:
Pas mane irgi su siaudeliu tokiu ir tik taip pradejo gert, nors ir is kitu traukt mokedavo vandeni, bet jam kazkaip nepatiko taip, kaip sita... Gal dar itakos turej…
Manoji kitu nesuprato nes juos dar ikast reikia, kad trauktusi. O sitas paprastas
amikalt parašė:
Maniskis taip pat normalu maista valgo 4 kartus (pusryciai 9h, pietus 12.30h, po miego 16h, vakariene 19h) bei pm pries miega ir 1karta nakti. Buna, kad po sociu pi…
O kodėl norit mažinti valgiu skaičių, juk 4 kartai, tai normalu. Pusryčiai, pietūs, pavakariai ir vakarienė
Tai visos normalaus maisto duodat4 k per diena?If plius keli uzkandziai tada?Neisivaizduoju kaip 4 kart reiktu duot,jei dabar 3nesuvalgo.Pusrycius tik.O mamos namiose is puoduku duodat vaikams gerti?As turiu visokiu ir su siaudukais,miracle puoduka,bet stengiuos duot is puoduko,nors nelabai nori
Egli ja parašė:
Tai visos normalaus maisto duodat4 k per diena?If plius keli uzkandziai tada?Neisivaizduoju kaip 4 kart reiktu duot,jei dabar 3nesuvalgo.Pusrycius tik.O mamos namio…
As duodu 3 maitinimus o uzkandziu beveik ne? uzkandzius duodu nebent masinoj kad issededu arba vezimuke kai buna lauke.
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai