Jolika1 parašė:
Kai paskaitau tai dauguma mažylių išmiega visą naktį.. maniškė tai du kartus tikrai keliasi ir nevisada vėliau nori užmigti :/ o pačiai taip miegoti noris.…
Nesijauskit vienisa pas mane ta pati situacija
Jolika1 parašė:
Kai paskaitau tai dauguma mažylių išmiega visą naktį.. maniškė tai du kartus tikrai keliasi ir nevisada vėliau nori užmigti :/ o pačiai taip miegoti noris.…
Nesijauskit vienisa pas mane ta pati situacija
Jolika1 parašė:
Musu, tai uzmiega apie 23val nakties miegui, tada keliasi apie 5 val. As tokiu metu seniau i darba keldavausi, tai nuo manes iprato ir tada jau keliasi 7val, kai tecio zadintuvas suveikia O as taip noreciau pamiegoti, kaip jai tiek nakties miego uztenka, nesuprantu.
Džozikas parašė:
Musu, tai uzmiega apie 23val nakties miegui, tada keliasi apie 5 val. As tokiu metu seniau i darba keldavausi, tai nuo manes iprato ir tada jau keliasi 7val, kai te…
Bet saunuole,gerai ismiega
Jau mama parašė:
Tai 6lasiukai per diena? Kazkaip labai daug atrodo. Mes tik 2 geriam ir nieko nesake kad plaukai nuo vit D trukumo
Taip 6
man irgi atrodo daug, bet ant pacios mazyles matosi kad jai padeda
Džozikas parašė:
Musu, tai uzmiega apie 23val nakties miegui, tada keliasi apie 5 val. As tokiu metu seniau i darba keldavausi, tai nuo manes iprato ir tada jau keliasi 7val, kai te…
Mano pupuliukas tai eina miegot 19:00... keliasi 21:00, 01:00, 4:00 ir tada puse 6 kelia teti i darba :)) labai dziaugiuosi, jog turime laisvus vakarus, kada galime atsipalaiduoti, ramiai paguleti vonioje, ar paziureti ramiai koki filma prie skanios vakarienes
Vita.sav. parašė:
Šiaip paskaitau, ar nemeginote pačios vaikam sudaryti miego grafiko?nes aš dariau ir visai dabar smagiai gyvenam, galiu diena susiplanuoti, ramiai vakariene pad…
Gerai kad jusu vaikiukas vienas miega ? musu tai mosikuojasi rankomis, buna atsimerkia reikia nugaryte paglostyt kad vel uzmigtu, todel kai vaikas miega as turiu gulet salia, neturiu laisvu vakaru ? eina miegot 21:30, jeigu gera naktis keliasi 2 val, 5, ir 7 jau visam laikui. O buna dar 4 ir 6 val muistosi nes pirdukai spaudzia tai ismasazuoju ir toliau miega, o as ne ? diena kartais atrodo nors 15 min numigciau ir buciau pati laimingiausia ?
Vita.sav. parašė:
Šiaip paskaitau, ar nemeginote pačios vaikam sudaryti miego grafiko?nes aš dariau ir visai dabar smagiai gyvenam, galiu diena susiplanuoti, ramiai vakariene pad…
Kaip as to laisvo vakaro noreciau. Musiske tiesiog nemiega vakare. Turim tik kelis miegelius po pusvalandi 9, 16 ir 20 val. Ir viena ilga 2 - 3 valandu nuo 11val. Ji pati sau toki grafika susidare ir as labai nesiskundziu. Nors aisku labai noreciau, kad anksciau eitu nakti, bandziau, bet ji mane nugalejo.
Naujoke999 parašė:
Gerai kad jusu vaikiukas vienas miega ? musu tai mosikuojasi rankomis, buna atsimerkia reikia nugaryte paglostyt kad vel uzmigtu, todel kai vaikas miega as turiu gu…
As irgi turejau problemele kad naktim keldavos daznai.. galvoju kme bedos.. nei salta nei karsta, nei pilva skauda nieko.. tiesiog muistos ir nemiega.. nupirkome didense lovyte, iskelem is lopselio ir va tau.. mamos nakti net nereik kad salia guldytusi.. miega issiziojus..
nors lopselyje vietos buvo, bet vat maskatuotis jai per mazai vietos.. jau vartosi visaip aplink savo asi miegodama.. tai ir vietos truko
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai