Kristina415 parašė:
Plaukai nudazyti antakiai sutvarkyti nagai nulakuoti jauciuosi puikiai ir siandien lygiai 34sav
Ir galiu pasakyti atrodot nuostabiai😊😍🤗
Kristina415 parašė:
Plaukai nudazyti antakiai sutvarkyti nagai nulakuoti jauciuosi puikiai ir siandien lygiai 34sav
Modestina99 parašė:
Aciu😆taip ir jauciuosi😁
VaidaKB parašė:
Na nezinau jei mano plaukai nedazyti ir nagai nenugelinti nestumo metu as tikrai nesijauciu apsileidus kaip cia rasot. Del nezinojimo manau jus ir nezinot kaip kudi…
Nu is po jusu parasymo atrodo kad mum visoms nagus ir plaukus su sovietiniais grindiniais dazais dazo kuriuose pilna svino😂😂😂😂nu gal nebejuokinkit jau🤣🤣🤣🤣🤣
Modestina99 parašė:
Nu is po jusu parasymo atrodo kad mum visoms nagus ir plaukus su sovietiniais grindiniais dazais dazo kuriuose pilna svino😂😂😂😂nu gal nebejuokinkit jau🤣🤣🤣🤣🤣…
Niekas ir nejuokina cia jus juokinga puolat del to kad mano nuomone skiriasi nuo jusu.
Kristina415 parašė:
O jus bent issivaizduojat kiek visokios chemijos ir blogio jus ikvepiat elementariai su oru kiek chemijos suvalgot su tarkim pirktinem darzovem vaisiais tai manai d…
Tai butent tos chemijos ir taip daug tai kam man dar papildomai jos kist. Mano plaukai nedazyti, nagai nelakuoti bet vis tiek jauciuosi puikiai. O jums as nesakau nedazyt ir nelakuot kiekvienas daro kaip jam geriau. As tik savo nuomone issakiau
VaidaKB parašė:
Tai dziugu kad nepakenke, bet ne visi dazai ir ne visu organizmai vienodi tai i ta chemija gali sureguot skirtingai. Jei jus jauciates blogai nedazytais plaukais ta…
Dėl plaukų dažymo: gal ne taip suprato kai kurios Mamytės, manau kad komentavo turėjo omenyje, kad pvz visad dažė plaukus pvz juodai, pastojo ir nustojo dažyti, o per tuos nėštumo mėnesius iki pusės galvos vaikšto ataugusiais šviesiais plaukais, o galai juodi ir panašiai:)ar pvz antakius nustoja pesiot ir tt.
bembita parašė:
Gerai, kad as niekad nei plaukus daziau nei nagus lakavau ir jauciuos grazi![]()
Kai jau buna daug žilu, nori nenori, tenka dazyti :/
VaidaKB parašė:
Niekas ir nejuokina cia jus juokinga puolat del to kad mano nuomone skiriasi nuo jusu.
Smagu kad kazka palinksminu😂🤣😂
Jaljal parašė:
Kai jau buna daug žilu, nori nenori, tenka dazyti :/
Tas tai taip, jau kai zilu plauku turesiu irgi dazysiu
Rastm parašė:
Dėl plaukų dažymo: gal ne taip suprato kai kurios Mamytės, manau kad komentavo turėjo omenyje, kad pvz visad dažė plaukus pvz juodai, pastojo ir nustojo dažyti, o …
Va va butent apie tai ir kad kai kurios iki nestumo is namu neiseina su ataugusiomis saknimis nelakuotais nagais ar mepasidazousios o kai pastoja patpa ale labai sveikuolemis naturalistemis ir vaikscioja nesidaze nei plauku nei antakiu nagu netvarke ir ale viskas grazu. Visu triju nestumu metu plaukus daziau nagus tvarkiau ir nenutiko nieko baisaus esu sveika jauna tuojau tapsenti jau triju mazu graziu ir sveiku pipiru mama.
Nestumas neliga mes kaip tik turime spindeti svyteti ne tik vidiniu groziu bet ir isoriskai. Niekam nepersu tik issakiau savo nuomone.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai