I.n.g.a. parašė:
Nejaugi mano vienintele pana kuriai tinka pernykstis kombis 😂 turim columbia, pernai pirkom nauja 12-18 men. Snd pagalvojau reikia deti i skelbimus parduoti ir issi…
Mes irgi tokio dydžio šiemet pirkom🙈 mažutės panos😊
I.n.g.a. parašė:
Nejaugi mano vienintele pana kuriai tinka pernykstis kombis 😂 turim columbia, pernai pirkom nauja 12-18 men. Snd pagalvojau reikia deti i skelbimus parduoti ir issi…
Aguonutė parašė:
O jums irgi dar tinka?
I.n.g.a. parašė:
Kaip tik buvau kazkada pagalvojus, kad gal tiktu pernykstis, bet kazkaip ai... Na, o dabar suviliojot, eisim pasimatuot ir mes 😂👍
I.n.g.a. parašė:
O koks maždaug ūgis jūsų mergaitės? 🙂
Limango parašė:
O koks maždaug ūgis jūsų mergaitės? 🙂
Kazkur 88 cm, nesileido tiksliai ismatuoti
saundstorm5 parašė:
Va, pasitavo😂 kombis 12-18men. Neauga vaikas visai 🤦😀
Nu vaaa super
I.n.g.a. parašė:
Ir maniskiui tebetinka! Irgi nustebau
tik jau nzn kada ji deti.. dbr irgi tokie drėgni vesoki orai,bet turbūt per storas jis dar 😁
Illusion parašė:
Ir maniskiui tebetinka! Irgi nustebautik jau nzn kada ji deti.. dbr irgi tokie drėgni vesoki orai,bet turbūt per storas jis dar 😁
Nu mes dbr einam su ilgesne rudenine striukyte, kombis dar palauks
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai