vivaska parašė:
Pas mane tas pats buvo, baisiai visiems berniuko reikėjo 🤷♀️😆
O su judėjimu tai mano panos labai apsileidusios....abi viską vėlokai pradėjo dary…
As jau is sono vis dazniau girdžiu, kad va, mums dabar reikia sesutes 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
vivaska parašė:
Pas mane tas pats buvo, baisiai visiems berniuko reikėjo 🤷♀️😆
O su judėjimu tai mano panos labai apsileidusios....abi viską vėlokai pradėjo dary…
naminukas32 parašė:
Mes irgi labai daznai is aplinkiniu girdim, kad seses reikia
As sakau, negali zinoti, gali ir 5 berniukai buti - ir ka tada
Tai su 2 ir apsistot zadam
O pati pirma karta, kad reikes broliams seses isgirdau katik pagimdzius spalinuka is gydytojos. Sako, kaip lengvai jums cia sekesi, sutverta gimdymui esat, lauksim griztant, broliukam seses reikia
mintyse galvojau pritrenksiu ja
Agnemilija parašė:
Mes irgi labai daznai is aplinkiniu girdim, kad seses reikiaAs sakau, negali zinoti, gali ir 5 berniukai buti - ir ka tada
![]()
Joms bele pasneket 😁 vienos sutvertos isnesiojimui, kitos gimdymui, dar kitos auginimui 😄 as turbut nei vienai kategorijai nepriklausau, tai kur cia dar apie ta trecia galvot 😁😬😬
Agnemilija parašė:
Mes irgi labai daznai is aplinkiniu girdim, kad seses reikiaAs sakau, negali zinoti, gali ir 5 berniukai buti - ir ka tada
![]()
😂😁👌
naminukas32 parašė:
Mano mama norėjo, kad aš dar vieno susilaukciau, kad dar būtų sesute ar broliuką tai va ir pribure🤗❤️, eina 15 savaitė ❤️❤️❤️🙏 balandžiukas laukia🙏💎🌹
Margo777 parašė:
Mano mama norėjo, kad aš dar vieno susilaukciau, kad dar būtų sesute ar broliuką tai va ir pribure🤗❤️, eina 15 savaitė ❤️❤️❤️🙏 balandžiukas laukia🙏💎🌹…
Sveikinimai Margo 😊🥳
Yvette parašė:
Sveikinimai Margo 😊🥳
Ačiū labai💎🌹🤗
Margo777 parašė:
Ačiū labai💎🌹🤗
Gal jau per echo matė ko laukiat?
Margo777 parašė:
Mano mama norėjo, kad aš dar vieno susilaukciau, kad dar būtų sesute ar broliuką tai va ir pribure🤗❤️, eina 15 savaitė ❤️❤️❤️🙏 balandžiukas laukia🙏💎🌹…
Didžiausi sveikinimai!!! 🤗 🤩 🥳 Pas mane pilna tokiu norinciu ir karksinciu apie ta trecia 😁😬🤪
Yvette parašė:
Gal jau per echo matė ko laukiat?
Dar neziniukas 😁💎🌹🙏
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai