Saisai parašė:
Sveikos, kokius kursus planuojate lankyti Kaune?
Aš klinikose pradžioje nueisiu. Su antra puse ten irgi galima lankyti
Saisai parašė:
Aš klinikose pradžioje nueisiu. Su antra puse ten irgi galima lankyti
LijaL parašė:
Tas tai tikrai neteisingas patarimas, kad diena pries nevalgyt saldumynu. Nes visa tyrimo esme paziuret ar tavo organizmas susitvarko esant iprastai tavo mitybai, s…
Pvz man sake kad is pat ryto pamatuos cukru ir jei bus 5.2 tai iskart blogai ir net nereiks jokiu gliukoziu gert.... iskart Gd ir viskas. Tai sake vengti tu saldumynu kelias dienas.. Antrad turetu tas tyrimas but. Kazkaip pergyvenu. Lb sunkiai db pavyksta maista reguliuot man 😑
Saisai parašė:
Rekomenduoju labai Mažylio gimdymo namuose ;) ir pamaitintos busit ir priziuretos ;) ir labai idomios paskaiteles
opalas parašė:
Pvz man sake kad is pat ryto pamatuos cukru ir jei bus 5.2 tai iskart blogai ir net nereiks jokiu gliukoziu gert.... iskart Gd ir viskas. Tai sake vengti tu saldumy…
O aš kai dariau tyrimą, aiškino, kad rytinis cukrus gali būti geras, bet organizmas gali nesusidoroti su gliukoze, bet gali būti ir atvirkščiai, kai rytinis nelabai geras, o po 1 ir 2 val. išgėrus gliukozę viskas gerai - dėl to ir reikia šito tyrimo.
Džilonuke parašė:
Nervina mane tas tyrimas, reiks kazka i draugija vestisman jei pasako kad gali pasidaryti silpna tai didele tikimybe kad ir pasidarys vien nuo saviitaigos :sho…
Kaip tik sedziu isgerus gliukozes ir laukiu kol paskutini karta krauja paiims. Man organizmas tai labai gerai suregavo, nei labai slykstu buvo, nei silpna
tikiuos ir jums gerai praeis!
As jau GTT atlikau pries 2 sav. Mano rytinis buvo jau 5.5 tai virsijau norma ,o po gliykozes buvo geri. Nesvarbu ir itariamas GD. Dbr turiu aparaciuka ir matuoju 4 kart dienoj ir taip reiks savaite. Poto ziures ar tvarkosi ar ne. Kas susidurusios gal zinot kodel ryte nevalgius buna didesnis?
S.Neita parašė:
Gal kuriai yra nustatyta anemija? Kokią geležį geriausia gerti (gal yra nekietinančių ar mažiau kietinančių vidurius, nes ir taip turiu problemų dėl to)?
Man anemija,prirase buvo tarfyferona tai nuo 96 pakele iki 108 hemoglobina.Poto daktare sake pakeisti i dar geriau isisavinanti vaista sideral forte bet nuo jo tik nukrito ir hemoglobinas ir feritinas iki 96.Tuomet pirkausi gelezi ( kosmosas 82e 5 maxuciai buteliukai) kad su laseline sulasintu.Tai kaip sake daktare turejo uzkelt hemoglobina iki 120,po men reiks pakartot tyrimus.
opalas parašė:
Pvz man sake kad is pat ryto pamatuos cukru ir jei bus 5.2 tai iskart blogai ir net nereiks jokiu gliukoziu gert.... iskart Gd ir viskas. Tai sake vengti tu saldumy…
Jei nera GD gali is vakaro torta sukimst, o ryte gliukoze bus super, nes nesant GD organizmas sutvarko ta gliukoze puikiai
o jei specialiai vengsi cukraus kelias dienas ir tarkim yra GD, tai gali neteisingai zema gliukoze rodyti
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai