Hiacinta parašė:
Sveikosmums rytoj
![]()
O kaip pirmas skiepukas?😊
Hiacinta parašė:
Sveikosmums rytoj
![]()
O kaip pirmas skiepukas?😊
Ugneleee parašė:
Mus siandien skiepys. Du skiepaiMergina pabudo anksti. Sako jaucia
As irgi jaudinuosi. Gaila. Bet kai vyras sako: ji greitai pamirs ta skausma. O as ilgai at…
Mums.nebuvo temperaturos,tik nerami buvo. Plius pakietejo viduriukai,daro jau ne kasdien o kas kelias dienas. Du minusai tiktai,ta diena kažkiek atpilinejo bet nedaug.
olia2603 parašė:
Labas rytas mamytes. Mums siandien skiepas🙈 mergyte kaip jaucia, ant ranku nuo ankstyvo ryto, ar buvo kazkam jau antras skiepukas? Kaip leliukai po jo?🙈😊
Mano sūnus turėjo jau antrą skiepą šį mėnesį, nes mums skiepai dėl sirguliavimo buvo atidėti. Tai ištvėrė gerai mažylis, buvo temperatūra pakilus, bet tik tiek. Vyrui sakiau, kad eitų į kabinetą su vaiku, nes aš negalėčiau žiūrėti, kaip bado mano mažylį, o ir labai nenorėjau skiepų, tai džiaugiuosi, kad viskas gerai. Labai nelaukiu sekančių skiepų, bet aš visų nelaukiu. Tik vyras sako, kad reikia...
olia2603 parašė:
Labas rytas mamytes. Mums siandien skiepas🙈 mergyte kaip jaucia, ant ranku nuo ankstyvo ryto, ar buvo kazkam jau antras skiepukas? Kaip leliukai po jo?🙈😊
Mums penktadienį antras skiepas. Vienas dūris👌 šį kart gal pačiai mažiau streso bus😌
skirmantukas parašė:
Mums.nebuvo temperaturos,tik nerami buvo. Plius pakietejo viduriukai,daro jau ne kasdien o kas kelias dienas. Du minusai tiktai,ta diena kažkiek atpilinejo bet neda…
Cia nuo skiepu viduriukai pakieteja?
Ugneleee parašė:
Cia nuo skiepu viduriukai pakieteja?
Nuo geriamo skiepo spėju, kur nuo roto viruso
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
negraziai pasakysiu bet kaip sudas