Riko parašė:
Mūsų tokio tipo, prisitvirtina prie stalo. Esu labai patenkinta, nes neužima vietos visai, patogiai išsiima skalbimui medźiaginė dalis.
Kokia faina
Riko parašė:
Mūsų tokio tipo, prisitvirtina prie stalo. Esu labai patenkinta, nes neužima vietos visai, patogiai išsiima skalbimui medźiaginė dalis.
Kokia faina
Fauna-TVTB parašė:
Kur pirkote?
Vilniuje iš moters.😊
gerdute50 parašė:
Sveikutes,kaip.jusu pilvukai kurios gimde su c.p. jau sugrizo i vietas.Nu mano baisus negaliu ziureti ,verkiu kas diena ziuredama.i veidrodi .Ir svoris nekrinta vis…
Liko kabantis lasinys, neturiu valios kudintis 😁
As po naturalaus gimdymo, bet pilvas yra. Gal ne pilvas, bet riebalu kalniukas nuo tortu nestumo metu
Nieko nedarau, nors gal reiketu. Speju bent jau lanko sukimas ar kokie atsilenkimai padetu.
Siaip stebuklu nera - svori numest ir formas susigrazint padeda visais atvejais tik tinkama mityba ir sportas koncentruojantis i problemines vietas. Na svoris gal buna kazkam ir pats nukrenta kai nelieka priezasties kaupti ( kaip siuo atveju nestumas), bet formoms atgaut ir tonusa kuno atstatyt tai reikia fizinio kruvio.
SofijaMama parašė:
Man viskas nukrito ir jau krenta daugiau nei noretusi... bet neturiu jokios pagalbos mazoji beveik nemiega diena... labai aktyvi tai as namoe nudama 15 000 zingsniu…
15??😱
As eidama į lauka su vaikais vos 5000 prasuku 😂
gerdute50 parašė:
Sveikutes,kaip.jusu pilvukai kurios gimde su c.p. jau sugrizo i vietas.Nu mano baisus negaliu ziureti ,verkiu kas diena ziuredama.i veidrodi .Ir svoris nekrinta vis…
Pirmas buvo cp.db.naturaliai.abu kartus pilvas liko didziulis 🙈🙈 liko 3kg bet pilvas kaip nescios toks.ne lasinys o toks grynai nesciosios pilvukas 🙄 negaliu ziuret kopleksuoju labai 🙈
gerdute50 parašė:
Oj nezinau ka daryti matyt hormonai savo daro.Ir valgau ir nevalgau o svoris nei krust vistiek .Ir vaikstau specialiai daug,bet.. Tokia beforme boba ,slykstu ziuret…
gerdute50 parašė:
Man buvo cp, bet noeko neliko 😊 juokiuos, gerai išsiurbė viską,. kai klecką išiminėjo 😂 nors preso didelio niekad neturėjau, bet dabar viskas kaip anksčiau 😊 reikėtų daugiau riboti mitybą saldumynų, bet, kad labai skanu 🤷♀️
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai