Patricijja parašė:
Kas jau turėjot mėnesinės, Kaip su antrom? Pasirodė laiku?🤔
Aš dar jokių neturėjau 🤔
Patricijja parašė:
Aš dar jokių neturėjau 🤔
Ugneleee parašė:
Mamules, kur perkat vienkartinius paklotelius?
Buna lidle 30 vnt 2 eur, bet retai buna, nez išperka. Esu pirkus norfoj nebrangiai buvo 70 vnt apie 6 eur. Per pigu.lt irgi buna pigiai randu
Ugneleee parašė:
Buna lidle 30 vnt 2 eur, bet retai buna, nez išperka. Esu pirkus norfoj nebrangiai buvo 70 vnt apie 6 eur. Per pigu.lt irgi buna pigiai randu
olia2603 parašė:
Oj mano vyras tai isvis paranoikas, butu jo valia, tai vaikas jau seniai butu valges misini🤭😁 nes budavo kad valge kad puse val, kabejo ant papu, verke kai buvo aug…
Mano vyras pradžioje kai buvo pirmas augimo šuolis 10 dienu, tai sake gal pieno truksta. Paaiškinau kad yra tokie augimo šuoliai ir kaip vaikas per juos elgiasi. Tai daugiau nebesako ar truksta pieno, tik sako ar ir vėl augimo šuolis 😁😁😁
Ugneleee parašė:
olia2603 parašė:
Oj mano vyras tai isvis paranoikas, butu jo valia, tai vaikas jau seniai butu valges misini🤭😁 nes budavo kad valge kad puse val, kabejo ant papu, verke kai buvo aug…
Mano vyras pradžioje kai buvo pirmas augimo šuolis 10 dienu, tai sake gal pieno truksta. Paaiškinau kad yra tokie augimo šuoliai ir kaip vaikas per juos elgiasi. Tai daugiau nebesako ar truksta pieno, tik sako ar ir vėl augimo šuolis 😁😁😁
Ugneleee parašė:
Netaip supratau. Galvojau kalbat apie iklotelius i lemenuka 😬.
O paklotus perku maximoj, 10 paklotu 60x60 kaina 2,49 eur, bet dar gaunu nuolaida 20 %, tai 2 eur gaunasi. Jie minkštesni uz norfinius, norfoj tai poperiniai ir man nepatinka. Dar nusiperku 60x90 vaistinej 25 vnt 7 eur, dar pritaiko nuolaida tai neatsimenu kiek kainuoja
Ugneleee parašė:
Mergyte daznai zagsi. Po valgio. Ar tai reiskia, kad nepilnai atsirugsta? Ar oro grigaudo? Ji labai supyksta kai zagsulys prasideda tai galvoju gal kuo pagelbet gal…
Prisigaudo oro. Mums padeda tik vel pavalgymas, kitaip tik po ilgo laiko praeina ir labai nervinasi. O kai pradedu maitinti iskart praeina
Patricijja parašė:
Man dar ne.. kaip as ju nelaukiuu🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😊😊
Asraja parašė:
musu tetis tai dar nepasventintas jaunelio o mama tai jau visaip kaippersirengineju daug kartu per diena
o dziovykle tai geris girdejau dauguma mamu labiau d…
Musu kaimynai vaika turi, o mes su vyru visada juokemes, kad pas ja visada dziovykle pilna stovi, kai pagimdziau, supratom kad tai normalu😂😂😂 as kas antra diena skalbiu😂😂😂😂
AlBa31 parašė:
😂😂😂 as saviskiam irgi paaiskinau, bet vel kai maze pradeda verkt prie papo, jis paliecia, sako koks minkstas, nera pieno, reikia misinio😱😂😂😂😂
Patricijja parašė:
Mes daugkartinis paklotus naudojam, vis mažiau šiukšlių susidaro👌
Mes nuo šiandien jau pradejom naudot 3 pampersu dydį. Gal šiek tiek ir didokas, be…
Mes šiandien irgi isbandem Pampers 3, tik nelabai patiko- iki tol naudojom premium- o nuo paprastų paraudo pilvukas kur pamperso kraštas.
olia2603 parašė:
Musu kaimynai vaika turi, o mes su vyru visada juokemes, kad pas ja visada dziovykle pilna stovi, kai pagimdziau, supratom kad tai normalu😂😂😂 as kas antra diena ska…
oo taip as dar vyresni sunu turiu ir vyras megejas maikes keist pora kart per diena.. eina sportuot dar persirengia.. zodziu rubu kalnai nespeju skalbt.. skalbiniu dezes pilnos
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai