Eglike parašė:
Buna ir man tokiu dienu, dar uzpakalis skauda kartais. Buna sunku atsikelt is lovos at nuo kedes, atrodo kad nugara butu 'suragejus'
O vat man nuolatos daugiau ar mažiau jaučiasi, nei diržas nepalengina judinimosi.
Eglike parašė:
Buna ir man tokiu dienu, dar uzpakalis skauda kartais. Buna sunku atsikelt is lovos at nuo kedes, atrodo kad nugara butu 'suragejus'
O vat man nuolatos daugiau ar mažiau jaučiasi, nei diržas nepalengina judinimosi.
astulia_p parašė:
Merginos ar yra kuriai koju skausmas, bet is klubu? Jei taip gal ka vartojat, nes jau negaliu tvert, kiekvienas zingsnis belekoks skausmas ( vienos kojos). Magni ge…
Buvo ir man toks skausmas, daugiau toks gnybimas sakyčiau, man būdavo blauzdoj jausdavau, o dabar šlauny, aš manau man nuo išvaržos stubure čia. Man sakė, kad reikia pasisakyt ginei dėl to, o aš pamiršus buvau, kad gimdant neužspaustų ten kažko, man taip viena pažystama sakė.
Sveikos mamytes. Jungiamesprie jūsų.
mums ryt 26 savaitės. Planuojame pasaulį išvysti spalio men gale
antras semestras eina lengviau neu pirmas. Kolkas kamuoja tik deguonies stoka ir rėmuo . Sakykit kas jums padeda nuo riemens? Be tablečių.
Kas susidūrė su depresija neštumo metu? (
astulia_p parašė:
Matau ne viena besikankinanti esu. O gal
ka naudojat, gal rekomendavo jusu gydytojos, nes mano tai sake greiciausia toks ja…
Dar nekalbėjau su saviške, trečiadienį vizitas, matysiu, gal ka parekomenduos. Bet šiaip nuo paauglystės su nugara vargstu, tai nesistebiu, kad ir nėštumo metu bėdu atsiranda
VaidaElena parašė:
Galbut pratimai ar masazai padetu?
Eglike parašė:
Galbut pratimai ar masazai padetu?
Dar kai nežinojau, kad laukiuosi, buvau mankštu, masažu kursa gavusi, bet pečiu juostai, su ja man daugiau problemos. Bet kažkaip lygtais nerekomenduoja nėštumo metu gydomuju proceduru, nes reabilotologė klausė ar nesilaukiu. Matysis ryt, gal ginekologė ka prekomenduos.
Manooo parašė:
Nebus per vėlu, jei kitą sav nueisiu gliukozę pasidaryt? Bus lygiai 28sav 🤔
Man dare 28+1
Manooo parašė:
Nebus per vėlu, jei kitą sav nueisiu gliukozę pasidaryt? Bus lygiai 28sav 🤔
Man sake pasidaryt iki 26 sav.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai