mamazitta parašė:
![]()
Mano irgi vakar ziraliukas buvo "gintadienio" proga .. bet gal slėgis atmosferos keičias, patiems prie miego traukia, suka kaulus, tai gal ir vaikams?...
mamazitta parašė:
![]()
Mano irgi vakar ziraliukas buvo "gintadienio" proga .. bet gal slėgis atmosferos keičias, patiems prie miego traukia, suka kaulus, tai gal ir vaikams?...
zirniszalias parašė:
Va ir as galvoju. Nes ir pati palei zeme slankiojau, ziovaujau
taip laukiam tu mazu graziu perliuku, kad jau viskas apie tai sukas
mamazitta parašė:
Va ir as galvoju. Nes ir pati palei zeme slankiojau, ziovaujautaip laukiam tu mazu graziu perliuku, kad jau viskas apie tai sukas
![]()
Kuo labiau lauki, tuo jie vėliau🙂 pirmagimiui tik metų išlindo, o jau laukiau nuo 3 mėnesių- nes seilėjosi, skaudėjo jam ir t.t. antro galvojau irgi taip bus, tai net nepastebėjau.... 5 mėn opa, jau yra dantys! Be seilių, be ašarų...
Manau, reikėtų nebekreipti dėmesio. Išsipūliuos ir praeis, gal žmogaus tokia natūra, kad būtinai reikia dramos. Tai tiek to, reikia tai reikia. Bet kai kitus įtraukia ir volioja po savo srutas, tai jau nebe..... ir reikia teršti sau mintis skaitant tokius briedus mamoms, kurios tikrai visos ir pavargsta ir liūdnos būna, ir linksmos, ir normalių klausimų turi... Ši "diskusija" niekur nebeveda🙂
Tai tiesiog. Peace😁
Nauja tema- ar vaikams nusistovėjo jau akių spalva? Ar jau matosi, į ką panašūs- į jus ar vyrą, ar senelius?... Papasakokit🙂
zirniszalias parašė:
Manau, reikėtų nebekreipti dėmesio. Išsipūliuos ir praeis, gal žmogaus tokia natūra, kad būtinai reikia dramos. Tai tiek to, reikia tai reikia. Bet kai kitus įtrauk…
Maniškis tik gimęs pasirodė maišytas, lyg į mane, lyg į vyrą panašus.
Dabar peržiūrėjus vyro kūfikystės foto, gryni į jį panašus. Akytės manau dar keisis. Didžkės pasikeitė apie 4 metus kai buvo.
Manau drąsiai galima parašyti pareiškimą į policiją, pagal ip atseks...o taip nusibodo ta tema jau tikrai..ignoruoju..dėl skiepų kas klausė tai turi praeiti nemažiau negu 28d. Mes va mėn pabaigoje darėm 5 mėn skiepus. Butiukus planuoju keist nuo 6 mėn į tris skyles. Man atrodo kuo didesnė tekmė tuo greičiau pripras prie puoduko srovės. Gal klystu...
Andria parašė:
Manau drąsiai galima parašyti pareiškimą į policiją, pagal ip atseks...o taip nusibodo ta tema jau tikrai..ignoruoju..dėl skiepų kas klausė tai turi praeiti nemažia…
Aš parašysiu į e-policiją.
Čia visoms pasikelti nuotaika 😁 https://vm.tiktok.com/ZMRBgFEEU/
Marsele1 parašė:
Eina sau, tai tik dar karta patvirtino kaip ir minejau, kad Mila09 ir Kotryna ta pati demesio istroskusi persona.. siaubas kokiu zmoniu buna. Tv pagalbos zvaigzde…
Tuoj ir 3 anketa susikurs ir vel cia atkeliaus 😂
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai