Mėtinė parašė:
O kaip mamos jums sekasi su isterijom vaikučių? Ar neturit tokių?man jau kartais akis tvinkčiot pradeda..🙈 šiandien supyko, nes įsijungiau antrą kartą vonioj šv…
Pas mus irgi panašiai ir nežinau ką su tais ožiais reikia daryti🙈
Mėtinė parašė:
O kaip mamos jums sekasi su isterijom vaikučių? Ar neturit tokių?man jau kartais akis tvinkčiot pradeda..🙈 šiandien supyko, nes įsijungiau antrą kartą vonioj šv…
Pas mus irgi panašiai ir nežinau ką su tais ožiais reikia daryti🙈
Mėtinė parašė:
As maniau kad mano ne is paciu ramiausiu...bet isteriju dideliu nera, nebent jau nori miego, buna pervargusi, tada verkslena...va pamiegojo vezime, atsikele ir sau puikiai sedejo, o pries tai, nei sedet, niekas negerai buvo
Mėtinė parašė:
Tas pats ir pas mus 🙈😀
Ir šiaip daug isterikų, jei padarai ne taip, kaip jis nori. Kaip teisingai elgtis - nežinau. Bet toli gražu gražiai kalbėtis beveik niekada nepadeda 🤷🏻♀️
Dar vieną problemėlę turim. Labai verkia, kai tėtis išeina iš namų, net trumpam. Namuose dar pavyksta kažkaip nukreipti dėmesį, bet jei iš mašinos tėtis išlipa, o mes su vaiku liekam, tai isteriškai verkia, tik akim ieško tėčio tarp žmonių 🙈 ir šiaip kai tėtis namie, tada turi viską daryti, migdyti ir t.t. nes kitaip verkia 🤷🏻♀️
Labai prisirišęs, net per daug sakyčiau. Gan dažnai tėtis namie būna, nepasakyčiau, kad trūksta vaikui jo.
evee66 parašė:
Dar vieną problemėlę turim. Labai verkia, kai tėtis išeina iš namų, net trumpam. Namuose dar pavyksta kažkaip nukreipti dėmesį, bet jei iš mašinos tėtis išlipa, o m…
Geras
maniskw tai nee, tete gerai, bet mama dar geriau, vakare tai neina pas teti, arba verkslena kol nepaimu...gal kad dar maitinu todel tokia prisisirus prie manes
Maniske šiandien neapsimove kojinių meta lauk isterija krenta ant žemės, be kojinių i lauka neisiu taip ir neisejom,tu kojinių kaip baubo bijojo tik atsikėlus 17h apsimovem.ir isejom.Pries tai apsimove batus ,striuke užsidėjo ir prie durų stovėjo i lauka norejo,aiškinau kad neisim tai krito ant žemės verke,dar taip niekad nebuve na manau prasideda....
Mamyte 2008 parašė:
Pas mus tai isterijos dėl vandens,ne dok tu Dieve be jos einu indus plauti,dantys valyti ar praustisO dar taip ne nori lauke eiti,tik nešk ją.Vežime jau senai n…
Man jau ranka atrofavo nuo nesiojimo, tiek skauda raumeni ilgiau palaikius.... nunest is namu, parnest, tai gerai kad vezime sedet geriau pradejo
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai