raikal parašė:
Taip jis kartokas. Girdėjau, kad dauguma med. paskirties misinuku tokie ir buna![]()
Aciu galvojau sugedęs,mažyle labai raukosi🙂
raikal parašė:
Taip jis kartokas. Girdėjau, kad dauguma med. paskirties misinuku tokie ir buna![]()
Mamyte 2008 parašė:
Nėra už ką
Mano irgi pasiraukė, paspjaude pirmus 3 kartus, o poto jau normaliai
kaitrele parašė:
Kurioms mazyliai miega ant pilvuko nakti, neturite tada bedu jog tada slapimas renkasi i virsutine dali pamperso ir poto prabega. Kai pradejo miegot ant pilvuko nak…
Maniškis dažniausiai miega ant šono, vieno arba kito, tai kas rytą atsikelia baloj. Išbandžiau skirtingus modelius, šiąnakt miegojo su merries kelnaitėm ir atsikėlė sausas, tai žiūrėsim, ar netyčia ar pagaliau atradau.
kaitrele parašė:
Mamytes, Jums maziukai ir naktim labai vartaliojasi ant pilvuko? Nes dbr tik taip miegoti nori, vis neramu ar pakreips gerai galvyte, tai kaip sakant miegu ir budra…
Pabudus iškart verčiasi. Net per miegus. Atrodo nemoka nesiversti
Bunda kas 3 h. Nori užkasti 5 min ir nurimus kad aš = papukas šalia, toliau parpia. Nematau nieko blogo, kad papuko bunda o ne rimtai valgyti. Per dieną l daug ir dažnai valgo, tai naktį nereik atsigriebti. Užtat ir miega, o tik simboliškai užkanda.
Ankščiau skaičiau lyg buvo mamytės, kurių leliukai vartės ir paskui visai nustojo tą daryti, tai ar pradėjo galiausiai vėl vartytis? Mano mažylis aktyviai vartės iš abiejų pusių, tik padėjus veradavosi, o dabar jau antra savaitė, kai nesiverčia visai, daugiausia tiesiog guli ir su rankytėm žaidžia... Jau pradedu ir nerimauti 😬😬
ašMigla parašė:
Ankščiau skaičiau lyg buvo mamytės, kurių leliukai vartės ir paskui visai nustojo tą daryti, tai ar pradėjo galiausiai vėl vartytis? Mano mažylis aktyviai vartės iš…
Maziau ir manasis vartosi dabar sestis bando guledamas ant nugaros
bombo parašė:
Maziau ir manasis vartosi dabar sestis bando guledamas ant nugaros![]()
Mano pats dar nepakelia galvos gulėdamas, pakelia tik įsikibęs į mano pirštus 🤔 Pėdutes tik dabar pradėjo čiupt...
ašMigla parašė:
Mano pats dar nepakelia galvos gulėdamas, pakelia tik įsikibęs į mano pirštus 🤔 Pėdutes tik dabar pradėjo čiupt...</blockquotenieko
Tai viskas gerai gi visi vaikai skirtingi vieni anksciau pradeda kiti veliaumanau neverta nerimaut ☺️👌
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai