Aija parašė:
Masažuok krūtinę, kad nesusiguzuotų, labai gerai po šiltu dušuir žindyk, žindyk🤭
Vienu zodziu dirbk motin ir busi isganyta siaip nesu didziakrite tai ir vyras ir dukra juokias,kad auga kaio ant mieliu ji man
Aija parašė:
Masažuok krūtinę, kad nesusiguzuotų, labai gerai po šiltu dušuir žindyk, žindyk🤭
Vienu zodziu dirbk motin ir busi isganyta siaip nesu didziakrite tai ir vyras ir dukra juokias,kad auga kaio ant mieliu ji man
E.neste parašė:
As tik dabar susivokiau, kad nepaklausiau gydytojos, kada reiketu su antru nestumu vykt i priimamaji.
Rytoj einu pas abi gydytojas savo, tai to paties klausiu, nes tarkim jei ryt gimdyčiau, tai man apskritai į klinikas tada važiuoti reiktų, tai kada jau reiktų ir neaišku 😵💫 parašyti galėsiu čia atsakymą 🙈
gabytenevins parašė:
Rytoj einu pas abi gydytojas savo, tai to paties klausiu, nes tarkim jei ryt gimdyčiau, tai man apskritai į klinikas tada važiuoti reiktų, tai kada jau reiktų ir ne…
Butu puiku, aciu ☺️🌸
missapple parašė:
Tas tiesa. Tik atrodo, kad gal paspartintų procesą tada. Nejau tokie skausmingi paruošiamieji turi būti 😬🙈 Su pirmuoju vos tik pajutau kažką, vykau į ligoninę ir ma…
Kaip Jus? Ar pagimdet?
Maniske gime siandien 15.21, 3580g ir 52cm 🙂
rutoskinas parašė:
Kaip Jus? Ar pagimdet?
Valio!!!kaip jauciates?
rutoskinas parašė:
Kaip Jus? Ar pagimdet?
Sveikinimai! 💐
Wikoozie parašė:
Vienu zodziu dirbk motin ir busi isganytasiaip nesu didziakrite tai ir vyras ir dukra juokias,kad auga kaio ant mieliu ji man
![]()
Maniškis tai džiaugias sutaupęs, implantų nereiks na, bent jau kol kas neprireiks🤣
Wikoozie parašė:
Gerai,o dabar jau mamytes,kurios turit savo atzalas naujasias. Kaip krutines reikalai? Man siandien jau kieteja,jau jauciu ... dejau biski leduko,po maitinimo aisku…
O kokiais kremais tepėte nėštumo metu? Aš nepagalvojau, kad jau iš anksto reikia ruoštis ir niekuo netepiau, bet jau bent gal dabar galėčiau pradėti. Ir lanolino kremuką tik labai mažą pasiėmiau, nes galvojau, kam pirkt, jei neprireiks, bet dabar, kaip suprantu, reikėjo turbūt didelį imti ir iškart tept profilaktiškai po gimdymo?
rutoskinas parašė:
Kaip Jus? Ar pagimdet?
Sveikinam ☺️💐
rutoskinas parašė:
Kaip Jus? Ar pagimdet?
Sveikinimai! 🥰🥰