Saulėlydis parašė:
O sprando raukšlelė kokia?
viskas normuose, 0,6mm, tik sugalvojo papildomai padaryti matavimą (jis nėra privalomas) ir pažymėjo reversinę kraujotaką
Saulėlydis parašė:
O sprando raukšlelė kokia?
viskas normuose, 0,6mm, tik sugalvojo papildomai padaryti matavimą (jis nėra privalomas) ir pažymėjo reversinę kraujotaką
astapatiw parašė:
Kartais reversinė kraujotaka gali reikšti širdelės ydą. Bet dar anksti kažką spręsti. Nes 18sav echoskopija jau gali rodyti,kad kraujotaka visai nereversinė. Todėl ramaus Jums laukimo, gal ir viskas gerai.
Akso parašė:
Sveikos priminkit, gydytojo dirbančio su Afs pavardę 🙈 taaaip užkrito.. berods iš B raidės.
Abraitis
ruksti parašė:
Abraitis
Dėkui, pasirodo visiškai ne į temą galvojau 🙈
Akso parašė:
Kaip neštukės laikotės per tokius karščius?
Niekada karščiai nebuvo man tokie baisūs kaip dabar, iškart silpna palieka.. tai r…
Realiai net neinu į lauką 🤦♀️ pas mus visur užuoveja ir pavėsio nėra, tai ir mažąjai nekas su manim namie užsidarius. Greičiau išgyvent šitą karštį 😀
Sveikutės. Kam dar kraujo rodiklis rodė aukštą gliukozę? Sesutė paskambino ir tiek tepasakė, kad registruotis pas šeimos daktarę ir prašyt siuntimo pas endokrinologą. Pas šeimos daktarę gavau tik liepos 8 d. Ar čia nieko nelaukt ir eit pas endokrinologą privačiai? Taip bijojau to tyrimo dėl gliukozės, nors saldžiai dabar išvis nenoriu, net sulčių negaliu pakęst, nu kartais koks ledas susivalgo, bet prieš tyrimą valgiau tik žuvį ir kotletukus, net bulvių nebuvo
Ir dar, Gal kam buvo žemokas kalis? Ką rekomendavo?
Dar net vizitą pas ginę perkėlė į vėlesnę datą
Cukrų kelia ne tik saldumynai, bet ir įprasti makaronai, bulvės, daug duonos, arbūzas, melionas, prinokę bananai (visas krakmolingas maistas)... Man 5 savaitę nustatė, kad cukrus padidėjęs (tiesa, tyrimas darytas iškart po to, kai dėl žemo kraujospūdžio vos vos nenualpau, tai galėjo būti netikslus), tuomet išbraukiau šiuos dalykus, išskyrus duoną ir retkarčiais bananą valgiau, ir dabar jau geras rodiklis - 4.2. Mitybą bet kuriuo atveju reiks peržiūrėti, jeigu jau yra padidėjimas, tai kuo anksčiau pradėsit, tuo geriau ir lengviau bus psichologiškai... Nes tikrai užknisa (nes pavydžiu!! 😅) net čia keliamos nėščiųjų nuotraukos su ledų kibirėliais ir rankos ilgio batonais 😄
ateniete parašė:
Cukrų kelia ne tik saldumynai, bet ir įprasti makaronai, bulvės, daug duonos, arbūzas, melionas, prinokę bananai (visas krakmolingas maistas)... Man 5 savaitę nusta…
Tai tas ir yra, kad aš nei tų makaronų, nei ryžių, nei batonų valgau dabar, duona irgi retokai, nes daug kas šlykštu. Tai jei dieną prieš tyrimą valgiau tik žuvį ir mėsytės su šiek tiek pomidorų ir rezultatai per aukšti, tai nebeįsivazduoju, ką bereiks valgyt, nes net agurkas yra pasdaręs šlykštus
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai