UOGA18 parašė:
Merginos help, ka galima vartoti nuo galvos skausmo? Aspirina?
Paracitamolis, apap 🙂
UOGA18 parašė:
Paracitamolis, apap 🙂
UOGA18 parašė:
Galite vartoti aspirina
UOGA18 parašė:
Vaistinėj sakė paracetamolį 😊
UOGA18 parašė:
Saugiausia paracetamolis- del visu kitu gal verta bent su vaistininke pasikonsultuot.
Akso parašė:
Kaip neštukės laikotės per tokius karščius?
Niekada karščiai nebuvo man tokie baisūs kaip dabar, iškart silpna palieka.. tai r…
Kai atsisėdu į prikaitintą mašiną, tai atrodo, kad apsivemsiu.
O šiaip aš kaip driežas, man patinka tokie orai.
Kobra parašė:
O as net pamirstu kad laukiuosi 🙈 kazkaip net kaltinu save,kad nera tos euforijos kuri buvo pirmo nestumo metu 🙄
Aš kad ir neturiu vaikų iš anksčiau ir nežinau, kaip turiu jaustis, bet dabar nesijaučiu kažkuo labai ypatinga, gal kad nėra pykinimų, viskas galima sakyti lengvai. 🤔 Matyt, kol nepradės pilvas aiškiai augt ir remtis į nosį, tol neateis supratimas 😁 Plius daug nerimo būta pradžioje dėl praeito nesėkmingo nėštumo, gal todėl dabar žiūriu į viską realiau..sunku nupasakot.
Lashisha parašė:
Sveikos, mano pirmas nėstumas ir jo istorija:
Buvau echo, kai buvo palei mm 7+6, echo parodė 6+2 pamatė plakančią širdutę.
Dekui Ir didziausios sekmes kita karta, ramybes sirdyje. Tikiuos greit Ir lengvai isivalys
mante0805 parašė:
Man pamenu dar sake del ibumetino vaistinei kad exstra atveju galima jai jau nepadeda paracitamolis, bet informacini lapeli perskaiciau kad 6men.jo gerti nerekomend…
As ji ir isgeriau... negalejau jau kankintis... man atrodo kad jo galima 6men pirmus tik nepiknaudziauti... nueisiu pas savo gin ir uzklausiu, atsimenu su pirmais nestumais man irgi buvo baisus galvos skausmai tai nepamenu kokio vaisto bet sake jei lb bloga isgerk dvi tabketes iskart, jei viena nepadeda tai abtra po tam tikro laiko irgi nepades, geriau dvi iskart... dbr viena apmalsino :))) ufff
Jau po susitikimo auga mano žiogas puikiai pagal mm 9+5 pagal echo 9+2 gaila kad foto nedavė nes per pilva darė echo nors ir buvau neseniai buvus wc spėjo vėl prisipildyt šlapimo pūslė .tai visaip gaudė išmatuoti .bet ne tai svarbiausia o tai kad viskas gerai šiuo metu užvedė kortele kitas susitikimas po 3sav bus 12sav ir tada jau bus matavimai išsamūs tikiuos nuotraukom tada pripozuos 😍 liepos 11užsiregistravau krauja slapima pasiadryt tada atostogos tai ramiai lauksiu
UOGA18 parašė:
As ji ir isgeriau... negalejau jau kankintis... man atrodo kad jo galima 6men pirmus tik nepiknaudziauti... nueisiu pas savo gin ir uzklausiu, atsimenu su pirmais n…
Būtent paracetamolio 2tabletės iškart ir nuima stipresnį galvos skausmą.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai