Saulėlydis parašė:
Ne tik kaklelis, bet apskritai visi audiniai tampa elastingesni , kas padeda gimdymo metu išvengt didelių plyšimų ir panašiai. Aš aviečių lapų arbatą gėriau nuo ant…
O kada pradedate gerti?
Saulėlydis parašė:
Ne tik kaklelis, bet apskritai visi audiniai tampa elastingesni , kas padeda gimdymo metu išvengt didelių plyšimų ir panašiai. Aš aviečių lapų arbatą gėriau nuo ant…
O kada pradedate gerti?
As negeriau bet drauge buvo lb isijautus I tai, taciau Jai viskas buvo sunku ir plyso Ir pan. Tad per daug nepasitikekime. Beabejo nepiknaudziaukit anksciau nei kelios sav pries gimdyma kad neissaukti, nezinome kaip musu organizmas yra jautrus siuo metu pvz siaip arbatai. Bet taip, nemazai literaturos yra kad geriau nei papildomai kazkokiu vitaminu nenaudot jei nebutinai, taip pat Ir vaistazoliu
gal vienas puodelis lengvos arbatos ir nepakenks bet gal geriau pagalvot ar tikrai taip Jos norisi ivertinus rizikas
Bimm parašė:
Ar jautet kazkokius simptomus, jog nustojo vystytis?
Sveika. Tik teplioti pradėjo be skausmo. Gydytoja skyrė Duphaston ir žvakutes tikėjomės kad pavyks išsaugot. Po savaitės vėl vizitas ir nieko...Nutraukiau vaistus ir persileidau per Jonines. Tikras košmaras kas iš manęs pilesi, susitaikiau nors labai sunku iki dabar.
Elivoj parašė:
O kada pradedate gerti?![]()
Gyd. Šemeta rekomenduoja pradėti likus mėnesiui iki gimdymo.
Faustėjukas parašė:
Sveikos, ar jums taip buve vaikelis juda visa laiką gan aktyviai, bet sendien to judėjimo nebuvo čia reikėtų sunerimti ar čia normaliu man 24 savaitė
O gal šiandien labai daug veikėt, siurbėt, kokius wc valėt ar šiaip kažką pasilenkus vis tvarkėtės? Šiaip iki 30sav kaip ir nereikia tų judesių skaičiuoti, nors man akušerė minėjo, kad per dieną turi būti 10 judėjimo ciklų (jei malasi non stop kažkuriuo metu, tai 1 ciklas, dienos eigoj pajautėt 1 spyrį, tai jau antras ciklas ir t.t.). Taip pat akušerė minėjo, jei nelabai jausiu judesius neišsigąsti, o pagalvoti, gal mažokai skysčių išgėriau, nes realiai per dieną 2l vandens reikia išgerti (bet griežtai vandens, ne kavą, sultis ir pnš.), nejaučiant judesių išgert per 1val 1l vandens ir turėtų pradėti krutėti vaikas
Faustėjukas parašė:
Sveikos, ar jums taip buve vaikelis juda visa laiką gan aktyviai, bet sendien to judėjimo nebuvo čia reikėtų sunerimti ar čia normaliu man 24 savaitė
Siaip sako kad normalu. Nors visoms mum buna turbut sioks toks nerimas jei biski maziau juda, bet manau nusiraminkit ir rytoj jis jums atsilygins su kaupu
Sveikos merginos♥️🙂 esu mama, sausinuko 2022m🙂 šiuo metu palaipsniui grižtų į fotografijos pasaulį, tad ieškau neštukių fotosesijoms už labai nedidelę kainą♥️ kas dar nespėjote pasidaryti fotosesijos ir norėtumėte, parašykite a.z. mane galite rasti fb puslapyje: spalvota photography
Labai atsiprašau, kad šiek tiek spaminu, taip niekad nedarau, bet yra tikslas surasti neštukių portfolio papildymui♥️ visoms gražios dienos.
Secret parašė:
O gal šiandien labai daug veikėt, siurbėt, kokius wc valėt ar šiaip kažką pasilenkus vis tvarkėtės? Šiaip iki 30sav kaip ir nereikia tų judesių skaičiuoti, nors man…
Ačiū! Labai naudinga ir išsami informacija 😉
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai