Inetya parašė:
Sveiki, norejau paklausti del mokamu palatu. Ji kainuoja 30 euru, o jei vyras lieka tiek pat? ar dar reikia primoketi?
Jus mokate uz palata, o ne uz zmoniu skaiciu
kaina ta pati. ;)
Antakalnio g. 57, VilniusInetya parašė:
Sveiki, norejau paklausti del mokamu palatu. Ji kainuoja 30 euru, o jei vyras lieka tiek pat? ar dar reikia primoketi?
Jus mokate uz palata, o ne uz zmoniu skaiciu
kaina ta pati. ;)
Inetya parašė:
Nea, nereik.
Inetya parašė:
Tiesiog vgn raso, kad palatos kaina beveik 30 ir dar atskirai 15 uz liekanti asmeni
Agn nera tokios sistemos, kokia vgn ?
wdrugelis parašė:
Sveikos,
kas jau yra ten gimdžiusios, gal galit parašyti, kokius daiktus būtinai reikia tur…
Tik ka gimdziau. Ko prireike man:
Naktiniu gimdymui, vilnoniu kojiniu sau, lupu balzamo, plauku gumytes ir butinai turekit maza ranksluosteli, kad galima butu drekinti veida - tai tikra atgaiva saremio metu, vandens trupuciuka turekit, leis bent gurksneli padaryt.
Naujagimiui turejau viska ir rubeliu,ir adijaliuka ir pampersa, kepuryte, kojines - nieko neprireike, jie VISKA jam savo uzdejo o palatoj mes jau aprengem savais.
Sekmes ?
Eliza88 parašė:
Naktiniu gimdymui, vilnoniu kojiniu sau, lupu balzamo, plauku gumytes ir butinai t…
Šalo kojos? Ar vėsu buvo?
Eliza88 parašė:
Naktiniu gimdymui, vilnoniu kojiniu sau, lupu balzamo, plauku gumytes ir butinai t…
As kai gimdziau gydytoja vyrui liepe numaut man kojines
Anna Maria parašė:
Šalo kojos? Ar vėsu buvo?
Man uzdejo kojines jau po gimdymo, nes ten dar 2 val praleisi, o kojos laaabai saltos buvo,tai i kaldra mane susuko ir vilnies kojines uzdejo,iskart pagerejo. O siaip labai krete saltis tarp saremiu, man visos kojos drebejo ?
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai