Agata1 parašė:
Nu jau įsismaginot😀 Ne visiBet suprantu apie kà kalbat.
Taip, negalima tikrai absoliutinti, Jus teisi
Bet labai daug tokiu zmoniu, darbe kiekviena diena tekdavo susidurti
Dėl COVID-19 skiepų kyla daug klausimų nėštumą planuojančioms, žindančioms ir nėščioms moterims. Skaityti
visą straipsnįAgata1 parašė:
Nu jau įsismaginot😀 Ne visiBet suprantu apie kà kalbat.
Taip, negalima tikrai absoliutinti, Jus teisi
Bet labai daug tokiu zmoniu, darbe kiekviena diena tekdavo susidurti
Andreaciki parašė:
O jūs žinote bent vieną realų mirčių atvejį ar viskas tik gandų lygyje? Nes čia yra vienas mitinguotojas kuris taip pat skelbia kad jį policininkai dujom su Coronos…
Yra labai teisingas pasakymas: vaistą nuo nuodo skiria tik dozė
o parinktos saugios dozės yra bendrai populiacijai, visada bus išimčių kam ta dozė netinka, ty yra per maža iki tiek, kad vaistas neturi poveikio, arba per didelė dėl ko gali atsirasti organų pažeidimai ir net galimai mirtis.
Silk parašė:
Omg, vienas žmogus numirė nuo skiepo, skiepas nesaugus, milijonai numirė nuo viruso, virusas nieko baisaus tai tik peršalimas 🤣🤣🤣
Po dviejų metų, jei nesuleis vit C mirsit 🤣🤣 šitą girdėjau iš antivax, kaip panašiai pasakiau, nes pati skiepijausi, nors maitinu. Ir nebandykit gerti vit C, nepadės- turi būti suleistas. ( Nors nežinau koks skirtumas isgertas ar suleistas). Esmė, kad antivax pasakys bet ką, kad tik priverstų neapsisprendusius pereiti į savo pusę ir nesvarbu ar tai iš fantastikos srities ar kažkada susapnavo, bet jie vistiek teisūs. Jau man nepikta ant jų, bet jų gaila...
Sveikos mamytės, esamos ir būsimos. Norėjau pasiteirauti gal kuri susidūrėte su panašia situacija? Vakar pasidariau pgr testą (nemokamai, nes nėštukėms priklauso) ir gavau neigiamą atakymą, tačiau jungiantis per el. valdžios vartus galimybių pasas (kuris turėtų galioti 48 val.) nesiformuoja.
Kadangi šiandien savaitgalis ir registrų centras nedirba nežinau į ką kreiptis šiuo klausimu ☺️
edchka parašė:
Sveikos mamytės, esamos ir būsimos. Norėjau pasiteirauti gal kuri susidūrėte su panašia situacija? Vakar pasidariau pgr testą (nemokamai, nes nėštukėms priklauso) i…
1808
Laukiantti parašė:
1808
1808 atsakyti negali, nukreipia į registrų centrą, kuris savaitgaliais nedirba
edchka parašė:
1808 atsakyti negali, nukreipia į registrų centrą, kuris savaitgaliais nedirba![]()
O prisijung nebandet per el vartus? Gal suformuos per paslaugas gyventojams
ingakr parašė:
Po dviejų metų, jei nesuleis vit C mirsit 🤣🤣 šitą girdėjau iš antivax, kaip panašiai pasakiau, nes pati skiepijausi, nors maitinu. Ir nebandykit gerti vit C, nepadė…
O kodėl būtent vitaminą C? 🙄 gal kokį kitą galima leistis 🤔
Silk parašė:
O kodėl būtent vitaminą C? 🙄 gal kokį kitą galima leistis 🤔
Va man tokia mintis nekilo, būčiau paklaususi. Gal dar sutiksiu tą žmogų- būtinai paklausiu. Bet man taip negerai išėjo su tuo skiepu- antrą gavau per dukros gimtadienį tai kažkaip nesinori per dukros 14- tą gimtadienį numirti... O vyras sekančią dieną, dukra po savaitės. Tai mažoji po dviejų metų liks viena... Na bet gal vienam iš trijų vitC suleis reikia tikėtis 🤣🤣🤣
ingakr parašė:
Va man tokia mintis nekilo, būčiau paklaususi. Gal dar sutiksiu tą žmogų- būtinai paklausiu. Bet man taip negerai išėjo su tuo skiepu- antrą gavau per dukros gimtad…
O jei patys susileistume? Ar būtinai turi tam tikri žmonės suleist? 🤣
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai