semi parašė:
vėjaraupiai irgi herpes šeimos virusas jeigu ką. O ant lūpos niekada gyvenime nesate turėjusi šašiuko?
Ne neturėjus, nors tyčia bučiuoju žmones su herpes, kad apsikrest 🤣 vejaraupiais prasirgusi aš
Dėl COVID-19 skiepų kyla daug klausimų nėštumą planuojančioms, žindančioms ir nėščioms moterims. Skaityti
visą straipsnįsemi parašė:
vėjaraupiai irgi herpes šeimos virusas jeigu ką. O ant lūpos niekada gyvenime nesate turėjusi šašiuko?
Ne neturėjus, nors tyčia bučiuoju žmones su herpes, kad apsikrest 🤣 vejaraupiais prasirgusi aš
Britė parašė:
na jei tyčia bučiuojate, kad apsikrėst... nelabai suvokiu tuomet, ką čia bediskutuoti, o vėjaraupiais jeigu prasirgote, vadinasi herpes virusą miegantį galite turėti
semi parašė:
ar tos pūslelės erzinančiai niežti? jeigu taip, gali būti juostinė puslelinė. Tai yra herpes šeimos virusas, kuris tūno organizme ir laukia galimybės išeiti į sceną…
Nu niezti. Bet as ir taip ta herpi turiu, visad nosis ir lupos.. nors dabar senai turejau.
Semm parašė:
Sveikos, tai gi gavom su vyru antra doze. Pasake taip;
Jeigu maitinat ir pakyla temperatura, reiktu nemaitinti. Po 210d po skiepų, reikia…
Nesąmonę pasakė dėl maitinimo.
Semm parašė:
Jeigu maitinat ir pakyla temperatura, reiktu nemaitinti. Po 210d po skiepų, reikia…
Pirmą kartą girdžiu, kad jei mamai dėl vienų ar kitų priežasčių pakyla temp, tai reikia nutraukti maitinimą MP. Dar studijų laikais vos ne kiekvienas dėstytojas mums " kale" priešingai, nes jei kyla temp, organizmas kovoja su " svetimkūniu" ir organizme padaugėja antikūnių, ko pasekoje motina per pieną tuos antikunius perduoda savo mažyliui, kuris įgauna ( daugiau- mažiau) imunitetą priklausomai nuo ligos.
Semm parašė:
o dievai... sovietinė atgyvena tokius patarimus dalina. Pasidomėkite, o jei tingite, paklaisykite patarimų, kurios domisi - karščiuojant nenustokite žindyti! Pienas nuo jūsų karščiavimo neužverda, nesurūgsta ir niekaip negali pakenkti kūdikiu, o atv., perduosite antikūnių savo.
Semm parašė:
Man tai keista, kad nepatarė po mėnesio pasidaryt antikūnius 🙄 nereiktų įsivaizduoti, kad jie būtinai susidarys. Žinoma, didelė tikimybė, kad jų bus, bet ramiau būtų, jeigu kaip faktą žinotumėt, kad tikrai yra. O tada pagal jų kiekį būtų galima į(si)vertinti ar 210d yra normalus terminas pakartotiniam testui.
Visom atsakau; aš nemaitinu, nesilaukiu. Tiesiog dalinuosi info kurią pasakė. Tiesiog jeigu po skiepo sukiltų temperatūra ir reikėtų vartoti vaistus, patarė nemaitinti. Antikūniai pagal rekomendacijas, kas kada nori, tas li daros. Tiesiog pasidalinau info, kuria sakė punkte, ar ji sovietinė ar ne, man vienodai. Aš pati susirandu info , galų gale susisiekti galiu su gyd.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai