Indodo parašė:
Moterys, kaip konizacijos fone atskyrėt, kada kraujavo mėnesinės?tiesiog pagal grafiką, ar gausumą, ar ką dar?
![]()
Aš net iš kraujo spalvos supratau. Kai kraujavo kaklelis, kraujas buvo šviesus. Kraujas kitoks tikrai.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįIndodo parašė:
Moterys, kaip konizacijos fone atskyrėt, kada kraujavo mėnesinės?tiesiog pagal grafiką, ar gausumą, ar ką dar?
![]()
Aš net iš kraujo spalvos supratau. Kai kraujavo kaklelis, kraujas buvo šviesus. Kraujas kitoks tikrai.
Emma parašė:
Hm, man sunkiau atskirt taip. Kaklelio buvo nu jo kaip sakot ant pop šviesus, bet ir krešuliukas išeidavo. Ir varvėdavo tamsiai. O dabar kiekis ir maudimas klubų zonos labai mmmm..... tai nu blem tikiuos ciklas, nes ir atitinka grafiką. Nes spalva tai panaši man...
jele25kr parašė:
Labas vakaras,ar po konozacios duoda biuletenį?Man 27d bus operacija.Kokios rekomendacijas davė po operacijos?kada namo išleido po operacijos?
Duoda.Jeigu prastai jausitės ir vėliau,pratęs šeimos gydytoja.Išleidžia priklausant nuo to kaip jaučiatės po operacijos.
jele25kr parašė:
Labas vakaras,ar po konozacios duoda biuletenį?Man 27d bus operacija.Kokios rekomendacijas davė po operacijos?kada namo išleido po operacijos?
Davė man 7d, bet susirgo paskui dukra, tai ta antra savaitė biliete buvo lb į naudą, nes 9d po oprc matyt krito šašas ir prasidėjo kraujavimas. Pabūt namie labai tiko. Operavo 14h, išleido 19h namo.
Sveikos.
Buvo diagnozuota CIN3, lapkričio 28d. Kaune padaryta konizacija. Pirmąją savaitę viskas gijo puikiai, užteko kasdieninio ikloto, antrąją savaitę (pagal grafiką) prasidėjo menesinės. Atrodė, kad viskas ramiai ir praeis. Tačiau paskutinę menesinių dieną, prasidėjo labai gausus kraujavimas... kitą dieną aprimo, galvojau gal sustos, bet deja trečią diena vėl gausus kraujavimas, kai tiesiog sėdi ant wc ir laša kraujas su krešuliais. Vykau pas savo ginekologę, patvirtino kad kraujavimas iš GK, tamponavo vienu setonu su Kalio permanganato tirpalu. Ir į užpakalį suleido vaistų, kad geriau krešėtų kraujas 😄 dabar jau kita diena, setonas ištrauktas, kraujavimo nėra, tikėkimes ties tuom ir užsibaigs tos kančios 🤭
Bet sakė jeigu jau prasidėjo kraujavimas ir tikrai įsitikinusios kad ne menesinės, iškarto kreipkites į medikus, nes mažai tikėtina, kad savaime užsitrauks šašas..
Tptp parašė:
Sveikos.
Buvo diagnozuota CIN3, lapkričio 28d. Kaune padaryta konizacija. Pirmąją savaitę v…
Man identiška situacija beveik 🤦🏻♀️
Turejau antrą konizaciją gruodžio 10d (pirmos metu neradikalys pašalinimas prieš 6mėn), po 3d paraibeldė mm.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Vakar baigėsi, bet vakare kraujas su krešuliais kaip iš krano pasileido. Kadangi mm gan gausios ir taip pas mane, supratau kad kažkas negerai.. Prideginimas nepadėjo, tamponavimas irgi 🤦🏻♀️ Šiandien gavau 6 siūles GK kad sustabdytų kraujuojančią kraujagyslę.. 🤦🏻♀️
uzsispyrus parašė:
Man identiška situacija beveik 🤦🏻♀️
Turejau antrą konizaciją gruodžio 10d (pirmos metu neradikalys pašalinimas prieš 6…
O kaip mm ar gausios buvo? Man dabar prasidėjo tai niekada tokios gausios nebūdavo.
Mergaičiukė1 parašė:
O kaip mm ar gausios buvo? Man dabar prasidėjo tai niekada tokios gausios nebūdavo.
Man visada būdavo gausios ir skausmongos. 1 dieną lengvos bet su skausmu, 2-3 dienomis plaukiu su skausmais, 4 diena lengvos be skausmo, 5-6 kartais 7 dienomis tepliojimas.
Tai man jos prasidėjon3d po konizacijos 🤦🏻♀️ Nepataikem su data, persiskaičiavom. Ciklas mano reguluarus, bet kažkaip ne taip paskaičiavom kada daryt konizaciją.. 🙈
O vakar buvo 5 menesiniu diena ir 8ta po konizacijos. Tai skirtumas didelis tarp kraujavimo ir mano plaukimo mm metu..
neperdedu - atsistojau ir kaip iš krano varė, kelnės iki kelių šlapios buvo..
Tuolete toks jausmas kad sisioji, tokia srove kraujas bėgo su krešuliais.. 🙈
Bet jei manot kad nenormalus jums toks kraujavimas, vylit į ligoninę, prodegins su vaistais (neskauda) ir gal tiek ir užteks 😉👌🏻
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai